Nomme Kalju - FC Honka 7.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 07/07/2011
Jaa tämä...

Saako Honka maalihanat auki?

Nomme Kalju – FC Honka, Merkki 2,
Nomme Kalju – FC Honka, Merkki alle 2,5 maalia,

Kaksiosaisessa ottelusarjassa Kalju haastaa Hongan. Viime viikolla ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Kalju on joukkueista luokkaa heikompi ja Hongan asettaisin pienen suosikin asemaan vierasottelusta huolimatta.

Honka on alisuorittanut pahasti tällä kaudella Veikkausliigassa. Joukkuetta povattiin ennen kautta sarjan kärkeen taistelemaan mestaruudesta, mutta toisin on käynyt.

Kalju on Viron liigan kovimpia joukkueita, mutta tasoeroa on silti Hongan hyväksi. Espoolaisilla ei oikeastaan ollut edes hätää viime viikon kotiottelussaan. Ainoastaan maalinteko ontui ja joukkueella oli myös hieman huonoa tuuriakin.

Honka on tottunut pelaamaan luonnonnurmella, mutta viime viikon avausottelu joukkueiden välillä jouduttiin tahkomaan tekonurmella Vantaalla. Kalju pelaa kotikentällään luonnonnurmella, joten Honka saattaa olla tässä ottelussa kovempi.

Kunhan Honka saa maalinteon toimimaan, niin voitto irtoaa. Puolustus on kuitenkin pysynyt hyvin kasassa viime aikoina. Ottelun kova panos saattaa näkyä vähämaalisuutena.

Veikkaussivut | JJ