Manchester United - Blackpool 22.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/05/2011
Jaa tämä...

Blackpool todella vaikean tehtävän edessä.

Manchester United – Blackpool, Merkki 1, Kerroin 

Englannin Valioliigassa pelataan Serie A:n tavoin liigan päätöskierros. Manchester United on Valioliiga-mestari, mutta miten käy putoamistaistelussa? Tilanne on todella jännittävä, sillä monella joukkueella on vielä uhkana tippua ensi kaudeksi Mestaruussarjaan. Blackpool tarvitsee ottelusta todennäköisesti voiton, eikä sekään ole vielä varmaa, että sen jälkeen joukkue olisi turvassa.

Manchester Unitedilla on edessään kuun lopussa todella huipputärkeä Mestareiden Liigan finaali FC Barcelonaa vastaan. Se on ihan selvää, että Blackpool otteluun ManU lähtee osittain kakkosmiehistöllä, mutta se ei todellakaan tarkoita sitä, että punapaidat lähtisi otteluun puolivaloilla. Tämä ottelu on Edvin Van Der Sarille jäähyväisottelu, joten pelaajat haluavat pelata ottelun aivan varmasti kunnialla ja hollantilaismaalivahdille jättää hieno kuva urasta ja ManUn ammattiylpeydestä. Blackpool puolestaan on todella vaikean tehtävän edessä, sillä ManU on selvä suosikki.

Manchesterissa alkavat juhlat Milanin tavoin, kun ottelu lopulta päättyy, mutta sitä ennen halutaan varmasti säilyttää ammattiylpeys loppuun asti. Lisäksi ManU tuskin haluaa sotkea yhtään enempää jo valmiiksi todella jännittävää ja hankalaa putoamistaistelua. Ilmaispisteitä kun ei Valioliigassa ole totuttu jakamaan.

Veikkaussivut | Tuomas