Blackpool - Chelsea 7.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 07/03/2011
Jaa tämä...

Jatkuuko Blackpoolin surkea vire, kun kylään tulee hieman piristynyt Chelsea?

Blackpool – Chelsea-1.5, Merkki 2, 1.85 Bet365

Englannin Valioliigaa. Kotijoukkue Blackpool lähtee otteluun tuskaisesta tilanteesta, sillä joukkueella on huolia kokoonpanon kanssa. Muutenkin kotijoukkueen vire onkin jo monien odottelujen jälkeen kääntynyt odotetusti laskuun ja joukkue on alkanut valua sarjataulukossa alaspäin.

Kotijoukkueen riveissä ei tänään nähdä Bloomfield Roadilla pelikieltoisia D. J. Campbellia sekä Charlie Adamia. Kaksikko on joukkueen maalipörssin kärjessä, ja Adam on vieläpä joukkueen kapteeni. Lisäksi loukkaantuineiden kirjoissa ovat Elliot Grandin, Gary Taylor-Fletcher, Billy Clarke, Chris Basham sekä varamaalivahdit Paul Rachubka ja Matthew Gilks.

Vierasjoukkue Chelsea voitti edellisessä otelussaan Manchester Unitedin ja itseluottamus on varmasti kunnossa tuon ottelun jälkeen. Chelsea lähtee ottelun lähes parhaallaan, sivussa on ainoastaan Benayoun. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 4-0 Lontoossa, samat lukemat ovat lähellä tänäänkin, sillä sen verran heikkoa on kotijoukkueen puolustuspelaaminen viime aikoina ollut, ja tulivoimaa on tästä ottelusta sivussa.

Veikkaussivut | ED89

Betssonilta 125€ talletusbonus           

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus         

Betsson tarjoaa 50€ starttibonuksen