Chelsea - Manchester Utd 1.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/03/2011
Jaa tämä...

Jatkuuko Chelsean kompurointi Valioliigassa?

Chelsea – Manchester Utd, Merkki 2, Kerroin 3.80 Eurobet

Chelsea lähtee otteluun selkeänä suosikkina. Vedonlyöntisivujen prosentit ovat luokkaan 43-30-27 Chelsean hyväksi. Olen itse eri mieltä. Chelsean vireessä ei ole kehumista eikä varsinkaan itse pelinrakentelussa. Lisäksi tuntuu, että Chelsean pukukopissa ja sen ulkopuolella tapahtuu vähän väliä ihme sekaantumisia. Viimeisin Ashley Colen:n ampumatempaus.

Chelsean saldo kärkikuusikkoa vastaan on 1-2-4. Chelsea on voittanu ainoastaan Arsenalin kotona ja pitää muistaa, että Arsenal on yleensä varsin vaisu kovissa peleissä. United haki viimeksi täydet pisteet Stamford Bridgeltä viimeksi vuonna 2002. Vedonlyönti yhtiöt takertuvat tähän liikaa. Chelsea on ollut tällä kaudella todella huono ja ManU:n 3.80 on erinomainen.

Unitedin ongelmat ovat olleet viime vuosina keskikentän toiminnassa. Heillä on vielä rutkasti parannettavaa nopeissa ja avaavissa syötöissä, mutta puolustussuuntaan keskikenttä toimii erinomaisesti. Itse puolustushan ManU:lla on Euroopan yksi parhaista. Maalissa vieläkin aivan huikean varma Van Der Sar pitää kovaa kuria puolustuslinjassa. Vaikka Ferdinand on vähän väliä loukkaantunut löytyy sinne hyvä korvaaja, Smalling. United on pitänyt maalin puhtaana viimeiset kolme ottelua ja uskon heidän pitävän tänäänkin.

United on varmasti myös tyytyväinen tasuriin, mutta Chelsean on pakko voittaa. Jos haluat vähemmän riskiä kohteeseen Betfair tarjoaa ManU:lle kerrointa 2.58 kohteessa “Tasapeli – ei vetoa”. Eli jos peli päättyy tasapeliin panokset palautetaan.

Veikkaussivut | Neukka

Betfair arvostelu | Pelaa Betfairilla, saat 30 € riskittömän vedon