FC Honka - HJK 9.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 09/06/2011
Jaa tämä...

Luvassa kuuma paikalliskamppailu.

FC Honka – HJK, Merkki 2, Kerroin

Maaottelutauon jälkeen palataan kentille kotoisessa Veikkausliigassa. Tänään vastaan asettuvat ennen kautta liigan kärkeen povatut Honka ja HJK. Vierailijat lähtivät kauteen suurimpana ennakkosuosikkina ja joukkue onkin kärkikahinoissa hyvin mukana. Kotijoukkue Hongan kone on ajoittain yskinyt, mutta Espoolaiset ovat kuitenkin liigassa sijalla 5.

Honka ei pelillisesti ole vakuuttanut, joten päävalmentaja Mika Lehkosuolla on ollut tauon aikana paljon töitä. Joukkueen peli ei ole vielä lähelläkään valmista. KuPS-voitto näytti jo joukkueen osalta hyvältä, mutta saapa nähdä mitä pieni tauko on tehnyt joukkueelle. Viime vuosina vahvana maalintekojoukkueena tunnettu Honka on tehnyt tällä kaudella vain seitsemän maalia yhtä moneen otteluun, joka on kieltämättä vähän. Maalinteko ei ainakaan tule helpottumaan, sillä HJK:lla on käytössään Suomen paras ja levein puolustusarsenaali.

HJK on muutenkin jokaisella osa-alueella kotijoukkue Honkaa edellä, joten se lähtee tähän otteluun suosikkina. Tällaisiin otteluihin vahva Klubi syttyy kuten nähtiin ennen taukoa, kun joukkue löylytti tämän kauden yllättäjäjoukkueen JJK:n peräti 6-2. HJK on ollut vieraissa välillä varsin vaisu, muttei nyt ainakaan pitkä bussimatka ole joukkueella rasitteena.

HJK:n peli on paljon valmiimpi kuin kotijoukkueen, joten mestarisuosikki tulee tänä iltana kasvattamaan pistesaldoaan Veikkausliigassa.

Veikkaussivut | ED89