FF Jaro - JJK 13.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/06/2011
Jaa tämä...

Jatkaako JJK vahvaa menoaan?

FF Jaro – JJK, Merkki 2, Kerroin 2,38 Pinnacle Sports

Jalkapallon Veikkausliigaa. Vierailija JJK on aloittanut kauden todella mallikkaasti ja kerännyt kahdeksasta pelaamastaan ottelusta peräti kuusi voittoa. Joukkue teki täksi kaudeksi hyviä pelaajahankintoja, mutta kukaan tuskin uskoi, että meno olisi heti tämän näköistä. Kahdeksan ottelun saldo, kuusi voittoa, yksi tasapeli ja vain yksi tappio kertovat osaltaan aika paljon minkälaisessa vireessä Jyväskylän poppoo on. Ainoa tappio tuli ylivoimaisen mestarisuosikki HJK:n käsittelyssä peräti 2-6, mutta joukkue kasasi itsensä jo seuraavaan otteluun ja VPS kaatui hyvän esityksen jälkeen 2-0. Pietarsaareen joukkue lähtee jälleen tavoittelemaan uuden voittoputken syntyä.

Kotijoukkue Jaron kausi puolestaan ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikkakin tuskin kovin moni Jarolta mitään on odottanutkaan. Jos jollain sanalla Jaron esityksiä haluaa kuvailla, on se sana -ailahtelevainen-. Joukkue ei pysty pitämään samanlaista virettä ottelusta toiseen, saati sitten ottelun sisällä. Sarjataulukossa Jaro valahti eilen jo viimeistä edeltäväksi. Pietarsaarelaisilla on pelikiellossa ykkösmaalivahti Vitali Teles.

Jaro pyrkii varmasti voittojen tielle kotiyleisön edessä, mutta JJK on vain tällä hetkellä niin kovassa tikissä etten usko muuhun kuin vierasvoittoon.

Veikkaussivut | ED89