FC Inter - IFK Mariehanmn 13.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/06/2011
Jaa tämä...

Murskaako Inter MIFK:n?

Inter – MIFK, Merkki 1, Kerroin
Inter – MIFK +1, Merkki 1, Kerroin

Jalkapallon Veikkausliigassa Turun Inter saa vieraakseen Marienhaminan IFK:n. Kyseessä on Veikkausliigan yhdeksäs pelikierros. Turun Inter on liigassa toisena HJK:n jälkeen, mutta kuitenkin pelin vähemmän pelanneena. IFK Marienhamn on liigassa yllättäen viidentenä, mutta
tullee tippumaan sieltä takaisin lähemmäs keskikastia. Vierailla on kohtalaisen laadukas joukkue, mutta silti en usko aivan näin hyviin sijoituksiin loppukaudesta. Veikkausliiga on tänä(kin) vuonna tasainen, mutta silti Inter on materiaalissa selvästi laadukkaampi. Tämän lisäksi kotiyleisön tuki tekee Interistä jopa ottelun suursuosikin.

Inter on aloittanut kauden vakuuttavasti. Timo Furuholmin johdolla Inter on voittanut kahdeksasta pelaamastaan ottelustaan kuusi. Inter on tehnyt yli parikymmentä maalia, joka on liigassa ylivoimaisesti eniten. Turkulaisten numero 11 johtaa tällä hetkellä Veikkausliigan maalipörssiä ja on vahva ehdokas myös voittamaan sen. Furuholmin lisäksi Mika Ojala, sekä Henri Lehtonen tulevat kauden aikana tekemään paljon maaleja. Lisäksi Inter on kotonaan ollut todella murskaava ; neljästä ottelusta kolme voittoa, maalierolla 14-3.

Vierailija IFK Marienhamn on tehnyt peräti yhdeksän maalia Turkulaisia vähemmän, mutta silti joukkue on liigassa hienosti viidentenä. MIFK on ollut keskikastin vierailija kahdella voitollaan ja kahdella tappiollaan. Vieraissa MIFK on onnistunut viidesti maalinteossa. MIFK:n sisäistä maalipörssiä johtaa kolmella maalilla Petteri Forssell, sekä Toni Lehtinen.

Inter on kotonaan todella vahva. Kotinurmella raitapaidat eivät tule montaa pistemenetystä kokemaan. MIFK on pelannut yllättävän hyvän alkukauden ja jossain vaiheessa suunta muuttuu alaspäin. Inter tulee kotonaan pitämään pallon palloa ja näin luomaan useita maalintekopaikkoja. Timo Furuholm on nykykunnollaan aivan loistavassa iskussa ; vierailijoiden puolustuksella tulee olemaan todella vaikeaa pitää Furuholmia kurissa.

Veikkaussivut | Tuomas