RoPS - TPS 9.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 09/06/2011
Jaa tämä...

Raikaako RoPS’n roll Rovaniemellä vai viekö TPS pisteet Turkuun.

RoPS – TPS, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin

RoPS lähti kauteen surkeista lähtökohdista. Monta avainpelaajaa menetettiin vetovilppien takia, silti Rovaniemeläiset ovat taistelleet hyvin ja pitääkin sijaa 8. RoPS on osoittanut, että helpolla se ei taivu, vaan he taistelevat usein ja iskevät maalin tai kaksi. RoPS:n peleissä nähty keskimäärin huikeat 3,4 maalia/peli. Oli kuitenkin tiedossa, ettei puolustus tule olemaan mitään huippuluokkaa.

Sarjataulukon 4. TPS ei myöskään ole mikään vähämaalinen joukkue. Hyökkäyksestä löytyy kovia pelaajia mm. Kuqi sekä loistavassa vireessä oleva Ääritalo. Puolustus ja Lehtovaara sen sijaan eivät ole oikein onnistuneet vaan helppoja maaleja ovat vastustajat päässeet iskemään.

RoPS tulee joutumaan todella tiukalle Njazi Kuqin ja etenkin Mika Ääritalon kanssa. Myös TPS:ssän viimeisimmässä ottelusssa kahdesti maalannut Jaakko Hurme omaa hyvän vedon. RoPS on kuitenkin vaarallinen joukkue, vaikkei se moneen paikkaan yleensä peleissä pääsekkään, sillä RoPS on kuitenkin tehnyt Veikkausliigassa neljänneksi eniten maaleja. Mahdolliset maalijuhlat tiedossa.

Veikkaussivut | misteri