FC Inter - MyPa 18.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/07/2011
Jaa tämä...

Onko MyPasta vastusta liigakakolmoselle?

FC Inter – MyPa, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Veikkausliigan päivän ainoassa ottelussa FC Inter saa vieraita Myllykoskelta. FC Inter lähtee MyPaa vastaan suurena suosikkina, koska joukkueet ovat laadultaan aivan eritasoiset. Inter on materiaaliltaan liigan toiseksi paras HJK:n jälkeen. Inter hävisi huipputärkeän ottelun Helsingissä HJK:n vieraana, joten motivaatio saattaa olla pieni kysymysmerkki. Interillä oli varmasti mestaruus tavoitteena, mutta HJK on jo karkumatkalla.

Puolestaan Myllykosken Pallo on pelannut kohtalaisen hyvän alkukauden. Joukkue kuuluu materiaaliltaan alempaan keskikastiin. MyPa on Veikkausliigassa sijalla kahdeksan, mutta piste-eroa esimerkiksi viidenteen sijaan on vain kuusi pistettä. Kolikolla on myös kääntöpuolensa, sillä matkaa ei todellakaan ole paljoa myöskään jumbosijalle. Interillä olisi vielä hyvin hyvin pienet mahdollisuudet ohittaa HJK, mutta yhteenkään tälläiseen pistemenetykseen ei todellakaan ole varaa. Jos mestaruus vielä kiinnostaa, voittoa on haettava jopa riskillä.

Inter on voittanut seitsemästä kotiottelusta viisi, sekä pelannut kahdesti tasan. Inter ei ole siis kotonaan hävinnyt kertaakaan. MyPa on puolestaan keskikastin vierailija. Kyllähän MyPalla olisi joukkueessa ihan hyvin laatua Maxin Votinovin ja Mikko Innasen johdolla, mutta kyllähän perustasoltaan Inter on Mika Ojalan, sekä Timo Furuholmin johdolla kuitenkin niin paljon MyPaa laadukkaampi, että näin kauniisti sanottuna vain ihme voi Myllykosken pelastaa.

Veikkaussivut | Tuomas