Haka - HJK 18.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/06/2011
Jaa tämä...

Haka isännöi Klubia klassikossa.

Haka – HJK, Merkki 2, Kerroin 

Tehtaan kentällä nähdään klassikko Hakan ja HJK:n välillä. Joukkueista HJK on selvä suosikki ja suurin mestariehdokas tällä kaudella. Viime aikojen loukkaantumisista huolimatta Klubi porskuttaa vakuuttavassa vireessä. Neljästä edellisestä ottelusta yhtä monta voittoa ja vieläpä maagisella maalierolla 15-3! Vierailija HJK:n materiaali on todella laadukas ja laaja, joten pienet loukkaantumiset ei paljoa joukkuetta horjuta. 

Hakan kausi on ollut tähän mennessä vaikea. Toki viimeksi se otti 1-0 kotivoiton KuPS:sta, mutta kokonaisuudessaan kaudesta on jäänyt huono maku suuhun. Joukkue on talousvaikeuksissa ja se lähtee otteluun selvänä altavastaajana. Joukkuetta ei odotettu ennen kautta kahdeksan parhaan joukkoon, eikä sitä ole siellä näkynytkään.

Vieraiden joka osa-alue toimii kiitettävällä tasolla tällä hetkellä, minkä vuoksi Hakan on vaikea pysyä perässä. Klubi määrä pelin tahdin ja uskon että sama pelitapa tuottaa nytkin tulosta, niin kuin on ennenkin tuottanut. 

Hakan vaikeudet jatkuvat, kun HJK möyhentää kotijoukkueen komealla 3-1 voitolla. Näin olleen Klubin sarjajohto sen kuin kasvaa.

Veikkaussivut | JeeJee