HJK - FC Inter 8.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Pystyykö Inter kaatamaan hallitsevan suomenmestarin?

HJK – FC Inter, Merkki 2

Jalkapallon Veikkausliigan kierroksen huippuottelussa Helsingin Jalkapalloklubi saa vastaansa Turun Interin. Kyseessä on suurimman mestariehdokkaan, sekä mestariehdokkaan ykköshaastajan välinen kohtaaminen. Ottelu on HJK:lle kauden viidestoista, Inter on pelannut ottelun vähemmän.

HJK on materiaalissa Veikkausliigan paras, mutta toisaalta, Helsinkiläispoppoo alkaa pelaamaan UEFA -otteluita. HJK pelaa Mestareiden Liigan karsintoja ja vastassa on monelle suomalaiselle hyvin tuttu seura, Bangor City. Puolestaan Inter voi täysillä keskittyä Veikkausliigaan. Kauden alku onkin ollut hyvä, vaikka ei todellakaan mikään ”maaginen”. Inter on liigassa toisena seitsemän pistettä HJK:ta perässä. Interin seurajohdossa tiedostetaan tilanne, että tämä kyseinen vierasottelu on voitettava.

HJK on tosin pelannut kotonaan niin vakuuttavasti, että vaikeaa tulee olemaan. Turkulaisten onneksi Inter on loistava vierasjoukkue. Inter on tehnyt pelaamisssaan vierasotteluissan keskimäärin kaksi maalia. Se on ihan kohtalaisen mukava saldo. Tämä ei todellakaan tule yllätyksenä, sillä Interillä on todella laadukas joukkue ; Mika Ojalan ja Timo Furuholmin johdolla. Ensimmäisenä mainittu on Veikkausliigan kenties paras erikoistilannemies, puolestaan Furuholm taistelee maalipörssin voitosta. Inter ei missään tapauksessa ole suuri altavastaaja, materiaalieroa on, mutta ei ole paljoa. Interillä on ehdottomasti hyvät yllätysmahdollisuudet.

Veikkaussivut | Tuomas