KuPS - IFK Marienhamn 19.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/05/2011
Jaa tämä...

KuPS isännöi Veikkausliigassa IFK Marienhaminaa.

KuPS – IFK Marienhamn, Merkki X, Kerroin 3,62 Pinnacle Sports

Veikkausliigan viidennettä ottelukierrosta. Tässä ottelussa Kuopion Palloseura saa vieraakseen Maarianhaminan. Tässä vaiheessa kautta piste-erot ovat tietenkin vielä pieniä, mutta tässä vaiheessa voisi todeta, että yhden jopa mitalisuosikiksi nostetun KuPSin kausi on sujunut selvästi alakanttiin, kun puolestaan vierailijoiden kausi jopa odotettua paremmin. Kuopiolaiset ovat aloittaneet Veikkausliigakautensa voitolla, tasapelillä ja kahdella tappiolla. Maaliero on -3 pakkasen puolella, joten ei mikään ihme, että sarjasijoitus on kolmanneksi viimeinen.

Puolestaan Marianhamina on kärsinyt tällä kaudella vasta yhden tappion, muuten tilillä on kaksi voittoa ja tasapeli. Joukkue on onnistunut tekemään neljässä ottelussa seitsemän maalia ja kun puolustus on toiminut kohtalaisesti, niin myös sarjasijoitus on selvästi keltapaitoja parempi.

Materiaalissa joukkueiden välillä ei ole sen suurempaa eroa. Kotijoukkueen riveistä voisi nostaa esille kenties Veikkausliigan parhaimman pelaajan, Dickson Nwakaemen. Häneltä voi odotella tällä kaudella jälleen käytännössä mitä tahansa. Vierailija MIFK on pelannut ensimmäiset vierasottelunsa upeasti, sillä tilillä on kaksi 0-2 vierasvoittoa. Tämä kertoo siitä, että KuPS:n kotietu tasoittaa lähtäkohtia niin, että tasapeli ei varmasti ole kaukana.

Veikkaussivut | Tuomaas