KuPS - Jaro 17.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/07/2011
Jaa tämä...

Piristynyt KuPS saa vieraita Pietarsaaresta.

KuPS – Jaro, Merkki 1, Kerroin 

Otteluruuhkassa paahtava KuPS hakee täyttä pistepottia Jaron kustannuksella. Kuopiolaisilla oli heikko kauden alku, joka johtui lähinnä tiiviistä ottelutahdista. Juhannustauko teki varmasti jokaiselle hyvää ja sen jälkeen kalakukkokaupunki on lähtenyt vahvaan nousuun. Torstaina joukkueen eurotaival Eurooppa Liigassa sai loistokkaan alun kun romanialainen Gaz Metan kaatui Kuopion keskuskentällä maalein 1-0. Varsinkin keltapaitojen puolustuspeli on parantunut selvästi viime viikkojen aikana, sen osoittaa esimerkiksi kahden viime pelin yksi päästetty maali.

Jaro on ollut sen sijaan paljon huonommassa vireessä. Kuukauden sisällä joukkue on napannut vain yhden voiton, joka tuli kotikentällä liigan heikointa RoPSia vastaan. Vieraissa joukkueen peli on ollut muutenkin todella vaikeaa ja Jarolla on alla vaisu neljän vieraspelin tappioputki. Kolmessa viime vierasmatsissa puolustus on vuotanut todella pahasti, päästettyjä maaleja on peräti kymmenen.

KuPS on hivenen vieraita laadukkaampi porukka. Jaro on pelannut aika odotusten mukaisesti majailee sarjassa sijalla 10. Kuopiolaiset ovat heikon alkukauden jälkeen parantaneet asemiaan pohjataistossa ja on onnistunut kipuamaan sijalle 9.

Koti- sekä materiaalietu tekevät kuopiolaisista suosikin. Jaron peli on tökkinyt ja joka osa-alueella riittää parannettavaa. KuPS on palaamassa omalle tasolleen ja makea 1-0 voitto Gaz Metanista antoi varmasti itseluottamusta. Jaro on ollut alakynnessä joukkueiden kolmessa edellisessä kohtaamisessa ja KuPS on voittanut kahdesti ja kerran ollaan päädytty pistejakoon, maaliero näissä KuPSin hyväksi 5-3. Molemmilla on pieniä loukkaantumisia. Eiköhän keltamustat ota tukevan otteen täydestä pistepotista hienon ja tasapainoisen peliesityksen jälkeen.

Veikkaussivut I JJ