KuPS - TPS 19.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/06/2011
Jaa tämä...

KuPS haastaa ailahtelevaisen Turun Palloseuran.

KuPS – TPS, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Veikkausliigassa Kuopion Palloseura saa vieraakseen Turun Palloseuran. Ottelun lähtökohdat ovat todella tasaiset, tästä ottelusta onkin tiedossa varmasti tasainen ottelu. KuPS on yllättäen laitettu kotonaan altavastaajan asemaan, joka on varsin mielenkiintoinen näkemys. Tasoeroa joukkueiden välillä ei ole. Tämän lisäksi KuPSin riveistä Dickson Nwakaeme pystyy omalla henkilökohtaisella osaamisellaan kääntään pelejä yksinkin keltapaidoille. 

KuPS on aloittanut kauden alakanttiin. KuPS on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä ; kolme voittoa, kaksi tasapeliä, sekä viisi tappiota. Kuopiolaispoppoo on viimeistellyt kymmenessä ottelussa vain kahdeksan osumaa, joka on aivan liian vähän. Keltapaidat tarvitsevatkin nyt ehdottomasti Dickson Nwakaemen henkilökohtaista taitoa. Puolestaan TPS heikentyi viime kaudesta selvästi, mutta Turkulaispoppoo on pelannut yläkanttiin. Joukkue on sarjataulukon 
neljäntenä, monen yllätykseksi. TPS on voittanut jo peräti kuusi ottelua, yksi on päättynyt tasapeliin, ja kolmesti tullut tappio. Marko Rajamäen poppoo voitti viime kierroksen ottelussa Turun paikallispelissä Interin, joka vain nostattaa itseluottamusta. Hyökkäyksessä Njazi Kuqi, ja Mika Ääritalo ovat olleet kohtalaisen vaarallisia. 

KuPS:ia ei saa millään kotonaan altavastaajan rooliin, sillä ei tässä TPS voi olla millään suosikki. KuPS varmasti haluaa pitää palloa ja rakentaa tilanteita hyökkäykseen Dicksonille. Erikoistilanteissa esimerkiksi Pietari Holopainen tulee olemaan todella vaarallinen raitapaitojen puolustukselle. Kotiyleisön tuki on asia näiden lisäksi, mikä varmasti auttaa KuPS:ia hakemaan ottelusta voittoa.

Veikkaussivut | Tuomas