MyPa - RoPS 19.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/05/2011
Jaa tämä...

Myllykoskella kohtaavat MyPa sekä RoPS.

MyPa – RoPS, Merkki 2, Kerroin 5,35 Pinnacle Sports

Veikkausliigan kamppailu, missä kohtaavat sarjassa viimeisenä oleva kotijoukkue ja kahdeksantena oleva vierasjoukkue. Mypa on aloittanut kauden todella heikosti eikä joukkueen urakkaa ei helpota yhtään useat loukkaantumiset. Lisäksi Tottenhamin kaksikon palasi kotimaahan. Mypalta on sivussa ottelusta loukkaantumisien johdosta Konsta Hietanen, Pele Koljonen ja Riley O`Neill. Tottenhamin lainamiehet Nicholson ja Oyenuga poistuivat joukkueen vahvuudesta.

Ropsilta ottelusta puuttuu pelikiellon takia Tuomo Könönen. Rops pelasi toisella kierroksella hyvin vieraissa ja onnistui hakemaan Maarianhaminasta tasapelin. Rops ei ole vahvimpia vierasjoukkueita, mutta nyt joukkueella on todella hyvä paikka hakea täysi pistepotti huonosti kauden aloittaneelta Mypalta. Mypalta puuttuu ottelusta sen verran tärkeitä pelaajia, että Ropsin kerroin on rajusti ylimitoitettu.

MyPa:lla on ollut rajusti vaikeuksia maalinteon kanssa ja Koljosen poissaolo näkyy varmasti kentällä. RoPSilla on hyvä hyökkäyskalusto ja ottelussa tulee todennäköisesti yli 2,5 maalia. Pinnacle Sports tarjoaa tähän kerrointa 1,98, joka on myös hyvä.

Veikkaussivut | Ignasio