TPS - Haka 12.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 12/06/2011
Jaa tämä...

Lisääkö Palloseura Hakan tuskaa?

TPS – Haka, Merkki 1, Kerroin 
TPS – Haka(+1), Merkki 1, Kerroin 

Sunnuntain kierroksella talousvaikeuksissa tuskaileva Haka vierailee TPS:n Veritas Stadionilla. Haka on ollut vieraissa todella surkea, viimeksi se sai pataan sarjakärki Interiltä peräti 5-1. Puolustus on liigan heikointa, sillä se on päästänyt peräti 18 maalia, eli 2,25 maalia/ottelu. Hakalle voidaan odottaa vaikeaa ja hikistä iltaa.

Liigavitonen TPS isännöi sarjaysiä Hakaa. Viime ottelussa TPS hallitsi mielin määrin, mutta se joutui lopulta tasapeliin RoPS:in vieraana. Se piti peliä hyvin hallussa jopa vajaallakin, mikä kertoo siitä, että peli on loksahtanut kohdilleen. Ainoa mitä pitää parantaa, on maalinteko. TPS:llä on vieraita laadukkaampi joukkue ja sillä päästään liigassa sijoille 4-6. Joukkue on tällä kaudella hieman heikompi verrattuna viime kauteen, mutta silti sillä on parhaimmillaan mahdollisuudet himmeimpiin mitaleihin. Haka ollaan ennakoitu liigan hännille, eikä valoa näy tunnelin päässä. 

Kotietu tekee TPS:stä selvän suosikin. Viime ottelu oli Palloseuralta hyvä, joten uskoisin Hakan olevan täysin alakynnessä tässä ottelussa. Valkeakoskelaisten puolustus on erittäin haavoittuvainen ja sinne TPS varmastikin iskee. Mikäli kotijoukkue iskee terävästi maalipaikoistaan, voidaan nähdä tylytkin numerot. TPS nousee neloseksi komealla 3,4-0 voitolla Hakasta.

Veikkaussivut | Jeejee