TPS - JJK 20.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 20/05/2011
Jaa tämä...

Miten onnistuu TPS:llä maalinteko kun ei ole Riskejä.

TPS – JJK, Merkki 2, Kerroin 

Turun Palloeura on aloittanut kautensa ailahtelevasti, kuten odottaa saattoikin. Joukkue heikentyi viime kaudesta, kun Riskin veljekset lähtivät ulkomaille. TPS sai kuitenkin kauden alla kaksi kovaa paluumuuttajaa, Njazi Kuqin ja Niklas Tarvajärven. Kauden avausottelussa TPS kellisti suurimman mestarisuosikin HJK:n ja olettaa saattoi, että se oli turkulaisseuralle tärkeä itseluottamuspiikki kauden alkuun. Toisin kuitenkin kävi, joukkue hävisi kaksi seuraavaa ottelua VPS:lle sekä Jarolle ja viimeisimmässä ottelussa joukkue haki Marienhaminasta pisteet. Jos katsotaan tulosten taakse, niin uudistunut TPS hakee vielä itseään.

Vierailija JJK on aloittanut kautensa peliesitysten puolesta lupaavasti. JJK teki loistavia hankintoja kesän aikana mm. Wusu, Gruborovics sekä Mannninen. Neljästä ottelusta saldona on kolme voittoa ja yksi tasapeli. Häntäpäähän povatut Haka, MyPa ja RoPS kaatuivat jyväskyläläisten käsittelussä ja kauden avauksessa joukkue koki tähän mennessä ainoan pistemenetyksensä, kun joukkue tasasi pisteet Hongan kanssa maalittomassa tasapelissä.

TPS lähtee otteluun niukkana suosikkina kotiedun turvin. Mielenkiintoista on myös se seikka, ettei TPS ole tällä kaudella suosikin asemassa ottelua pystynyt voittamaan. Altavastaajana se on puolestaan voittanut molemmat ottelunsa. Vierailijoiden kauden alku on ollut vahvaa ja sama meno saattanee jatkua Veritas Stadionilla.

Veikkaussivut | ED89