VPS - FC Inter 22.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/07/2011
Jaa tämä...

Pystyykö VPS yllättämään?

VPS – FC Inter, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Veikkausliigan päivän ainoassa ottelussa VPS saa vieraita Turusta. Tilanne on ottelussa hyvin yksinkertainen. VPS on liigassa toiseksi viimeisenä, joten piste-tarve on todella suuri. Aivan samaa voidaan sanoa Turun Interistä, sillä oikeastaan jos tulee nyt piste-menetys mestaruus meni viimeistään siihen. Interillä on todella kova työ, mikäli joukkue haluaa mestaruutta juhlia, mutta kyllähän se vielä periaatteessa olisi mahdollista.

Joukkueiden kaudet ovat sujuneet niin eri tavalla, kuin olla ja voi. VPS on pelannut surkean kauden, kun taas Inter todella hienosti. Interin hyökkäyspelaaminen on ollut ajoittain huikeaa katsottavaa. Kärjessä Mika Ojala, sekä Timo Furuholm ovat aiheuttaneet ongelmia tällä kaudella jokaiselle liigaseuralle. Mika Ojala tulee varmasti saamaan kutsun maajoukkueeseen hyvinkin pian, joten näyttöhalut nuorella Inter -tähdellä ovat todella suuret. Joukkueiden maalimäärästä kertonee tarpeeksi hyvin se, että Inter on tehnyt yli kolmekymmentä maalia Vaasan Palloseuraa enemmän, mikä on kohtalaisen murskaavaa luettavaa. Yksinkertaisesti sanottuna,  kotijoukkueella on karmean suuria maalinteko-ongelmia.

VPS:n paras maalintekijä on Aleksandr Kokko. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, että tilastoa johtaa Kokko, mutta siinä on, että maalimäärä on kolme. Se on uskomattoman surkeaa. Sitä voidaan verrata sopivasti siihen, että Inter on tehnyt enemmän maaleja vieraissa kuin VPS koko kauden aikana yhteensä. Muutenkin tämän lisäksi Inter on ollut tälläkin kaudella loistava vierasjoukkue. Parempaan on pystynyt vain Eurokentillä pitkälle pyrkivä HJK.

Veikkaussivut | Tuomas