S. Lisicki - M. Bartoli 28.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 28/06/2011
Jaa tämä...

Sabine Lisicki on ollut uskomattomassa vedossa.

Sabine Lisicki – Marion Bartoli, Merkki 1, Kerroin 

Wimbledonin naisten tennisturnauksen puolivälieriä. Nuori saksalainen Sabine Lisicki on yltänyt jälleen kerran Wimbledonissa parhaimpaan suoritukseensa Grand Slam turnauksessa. Hän on kerran aikaisemmin päässyt puolivälieriin, silloin oli vuosi 2009 ja nimenomaan juuri Wimbledonissa.

Molemmat pelaajat ovat olleet huimassa vireessä viime aikoina. Kumpainenkin on viihtynyt ruohoalustalla, Lisickillä on 10 ottelun mittainen voittoputki, Bartolilla puolestaan 9. Sabine Lisicki pelaa tällä hetkellä kenties uransa parasta tennistä, ja on noussut jopa potentiaaliseksi voittajasuosikiksi. Tosin 8 naista mukana, eikä kukaan huono voi olla. Turnauksen edetessä ranskalainen Marion Bartoli on tehnyt otteluissaan huomattavasti enemmän töitä voittojen eteen, joka kääntää itsessään vaakakuppia saksalaisen suuntaan. Esimerkiksi eilen Lisicki kukisti Petra Cetkovskan reilussa tunnissa klo 14.00 alkaneessa ottelussa, kun taas Bartoli taisteli tuiman lähes kaksi tuntisen ottelun Serena Williamsin kanssa, joka alkoi tuntia myöhemmin klo 15.00. Näkisin että tästä on etua nuoremmalle saksalaiselle, kun naiset marssivat tänään keskuskentälle klo 14.00.

Sabine Lisicki on ollut turnauksen kovin syöttäjä. Saksalaisella on naisten puolella ollut kovin syöttö, 199km/h. Ässätilastossa Lisicki on toisena, läpisyöttöjä tullut yhteensä 35. Marion Bartoli ei näihin lukemiin yllä, ja ajoittain kun ranskalaisen ykkössyöttö ei ole kulkenut, kakkossyöttö on todella hidas. Tähän on saksalaisen syytä iskeä. Kaksoisvirheitä Bartolililla on 2. eniten turnauksessa. Kyllä Lisicki otteluun hienoisena suosikkina lähtee, nimenomaan edellisten ottelujen perusteella.

Veikkaussivut | ED89