R. Nadal - M. Fish 29.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 29/06/2011
Jaa tämä...

Onko Rafan jalka täysin 100% kunnossa?

Nadal-2,5 – Fish, Merkki 2, Kerroin

Wimbledonin tennisturnauksen miesten puolivälieriä. Yhdysvaltalainen Mardy Fish on hieman yllättäen jopa näin pitkällä turnauksessa. Vaikkakin, moni ennakoi hänestä mustaa hevosta turnaukseen, sillä hyvät syöttäjät ovat aina olleet vahvoilla Wimbledonin ruohoalustalla.

Rafael Nadal oli jo pienoisissa vaikeuksissa Juan Martin Del Potron kanssa (7-6, 3-6, 7-6, 6-4), jonka syöttö toimi lähes täydellisesti ja Nadal hävisikin yhden erän Potrolle. Tuossa ottelussa myös Rafel Nadal oli lähellä keskeyttää espanjalaisen jalkapöydässä alkaneen mystisen kivun takia. Sitä ei lähes kukaan tiedä, onko jalka todellisuudessa minkälaisessa kunnossa kun miehet tänään kentälle astelevat.

Jos Mardy Fishin syöttö kulkee kuten aikaisemmissakin otteluissa, on jenkillä mahdollisuus kiusata tämän hetken maailmanlistan ykköstä. Nadal ei ole 100% kunnossa ja ruoholla hän ei ole aivan omimmillaan, vaikka hallitseva mestari onkin. Viime vuoden finalistin Tomas Berdychin Fish syötteli lauluun viime kierroksella selvin 3-0 numeroin.

Veikkaussivut | ED89