R. Nadal - A. Murray 1.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Murray on aina häis, muttei koskaan naimisis.

Nadal – Murray, Merkki yli 3,5 erää, Kerroin
Nadal – Murray, Merkki 2, Kerroin

Wimbledonin perjantain tarjontaa ; päivän toisessa ottelussa ja ehdottomasti ylivoimaisesti mielenkiintoisemmassa ottelussa Rafael Nadal ja Andy Murray ratkaisevat toisen finaaliin menijän. Rafael Nadal oli ennen turnausta suurin suosikki yhdessä Roger Federerin kanssa,
mutta Roger tippui viime kierroksella.

Andy Murray on puolestaan Wimbledonin kotiyleisön suuri toivo. Andy Murraylla on karmeat paineet menestyä. Se ei todellakaan tarkoita selviytymistä Wimbledonin toiselle viikolle, tai selviytymistä semifinaaleihin. Se tarkoittaa tasan yhtä asiaa ; Wimbledonin mestaruutta.

Rafael Nadalilla on ollut ongelmia jalkansa kanssa, joten on todella mielenkiintoista nähdä vaikuttaako se, ja etenkin kuinka paljon se vaikuttaa itse Nadalin pelaamiseen. Varmasti juokseminen on ainakin vaikeampaa, kuin esimerkiksi viime viikolla avausotteluissa. Espanjalaispelaaja ei todellakaan ole voittamaton, vaikka jalka olisikin täydessä kunnossa. Lisäksi Murraylla on koko pääkentän tuki takanaan. Siitä on aivan varmasti apua.

Ottelu todennäköisesti venyy ja venyy ; 3-0 voittoa ei varmasti kummallekaan tule. Mitä pidemmälle ottelu venyy sitä vähemmän Nadal kentällä liikkuu jalan takia. Tätä kautta Murray saa enemmän ja enemmän etua otteluun. Tärkeintä on vain se, että Murray kestää kotiyleisön paineet ja pelaa todella agressiivisesti Nadalia vastaan. Jokainen varmasti tietää mitä tapahtuu jos Nadalia vastaan lähtee tuuppailemaan.

Murray tunnetaan bestmanina, mutta ehkä tänä vuonna siihen tulee poikkeus. Bestman on aina juhlimassa, mutta hän ei ole koskaan juhlittavana!

Veikkaussivut | Tuomas