Söderling - Hewitt 23.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/06/2011
Jaa tämä...

Lleyton Hewitt mahdottoman tehtävän eteen.

Söderling – Hewitt, Merkki 1, Kerroin

Wimbledonin neljännen pelipäivän ottelutarjontaa ; tässä ottelussa kohtaavat Ruotsin suurin tennistähti, Robin Söderling, joka saa vastaansa austrialaisen, joka on jo parhaimmat vuotensa nähnyt eli Lleyton Hewittin. Ottelun suuri voittajasuosikki on Robin Söderling, joka on ehdottomasti pelaaja, jota ei voida unohtaa puhuttaessa Wimbledonin mestaruudesta. Eihän ruotsalainen ole Rafael Nadalin tai Roger Federerin tasoa, mutta silti valmis haastamaan myös nämä kaksi suurinta tennistähteä.

Puolestaan Lleyton Hewitt on edelleen hyvä tennispelaaja, mutta ei enää lähellekään edellisvuosien tasoinen. Lleyton Hewitt on ollut parhaimmillaan ATP-listan ykkönen, mutta siitä on aikaa kymmenen vuotta. Tällä hetkellä Australialainen on sijalla 130. Lleyton Hewittillä on paljon kokemusta Grand Slam -otteluista, sekä etenemisessä pitkälle (parhaimpina saavutuksina mm. voitot Yhdysvaltain avoimista, sekä Wimbledonista), mutta silti nekin ovat vain menneen talven lumia. Robin Söderling on ATP-ranking -vitonen ja kärjen suurimpia haastajia. Ruotsalainen kohtasi avauskierroksella vaikean vastustajan, Philipp Petzschnerin, mutta selvitti ottelun todella
tyylikkäästi. Myös tästä ottelusta voitto on enemmän kuin todennäköistä ; tarvitaan melkoisen suuri ihme, mikäli Lleyton Hewitt tästä jatkoon menisi, vaikka ilman muuta Söderlingin tulee olla todella tarkkana australialaisen kanssa.

Veikkaussivut | Tuomas