Tomic - Davydenko 21.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 21/06/2011
Jaa tämä...

Nikolay Davydenko toiselle kierrokselle?

Tomic – Davydenko, Merkki 2, Merkki 

Wimbledonin avauskierroksen ottelussa Bernard Tomic kohtaa Nikolay Davydenkon. On hyvin kyseenalaista, minkä takia Bernard Tomic on laitettu ottelussa selkeään suosikin asemaan. Austraalialainen Tomic, on syntynyt vuonna 1992, joten ikää hänellä on todella vähän. Samoiten myös kokemusta on hyvin niukasti. Nikolay Davydenko on huomattavasti kokeneempi pelaaja, mutta toisaalta pikkuhiljaa ikäkin alkaa painamaan. Bernard Tomic joutui pelaamaan usean karsintaottelun ennen selviytymistä ATP-pääsarjaan, joten varmasti on mielenkiintoista nähdä, kuinka jalka liikkuu itse “isoissa” otteluissa.

Bernard Tomic on ATP-Rankingissa sijalla 158. Puolestaan Nikolay Davydenko on 27. Ero on valtava. Bernard Tomicilla on edessään todella hieno ura tenniksen kärjen takana, mikäli Tomic jatkaa samaan malliin. Bernard Tomic on iältä vielä niin nuori, että yksinkertaisesti en jaksa uskoa, että hän pystyy tiukoissa paikoissa pitämään pään kylmänä. Nikolay Davydenko sen sijaan on osoittanut moneen kertaan pystyvänsä siihen. Hyvänä esimerkkinä toukokuun alussa voitettu Munchenin ATP-tason turnaus, finaalissa kaatui Florian Mayer vakuuttavan esityksen jälkeen.

Otteluun on hyvin vaikea asettaa ennakkosuosikkia. Bernard Tomicin on pakko pystyä nostamaan pelitasoaan tiukoissa paikoissa. Nikolay Davydenko tulee varmasti saamaan useita murtopalloja ja tuskinpa venäläispelaaja niitä jättää käyttämättä.

Veikkaussivut | Tuomas