B. Tomic - N. Djokovic 29.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 28/06/2011
Jaa tämä...

Wimbledonin suuryllättäjä kohtaamaan Djokovicia.

Tomic – Djokovic, Merkki 1, Kerroin
Tomic+2,5 – Djokovic, Merkki 1, Kerroin

Wimbledonin keskiviikkopäivä tietää sitä, että pelataan miesten puolivälieriä. Päivän ylivoimaisesti mielenkiintoisimmassa ottelussa kohtaavat vasta 18 vuotias todella lahjakas Bernard Tomic, sekä
Serbialainen, Novak Djokovic. Ennen turnausta voitiin kysyä “kuka ihmeen Bernard Tomic” – nyt ei enää sitä kysytä. Jos joku ei tiedä voisi kysyä vaikkapa vitossijoitetulta, Ruotsin Robin Söderlingiltä.

Ruotsalainen tippui Tomicin käsittelyssä täysin murskalukemin. Bernard Tomicia on verrattu Roger Federeriin, eikä se todellakaan ole mikään ihme. Kyseessä on sellainen pelaaja, jolta voidaan odotella tulevaisuudessa todella suuria asioita. Puolestaan Novak Djokovic tavoittelee ATP-ykkössijaa. Wimbledonissa Novak Djokovic on ehdottomasti pelannut heikoiten, puhuttaessa kärkikolmikosta. Kuitenkin serbialainen on puristanut voitot, vaikka peli ei ole ollut niin näyttävää kuin esimerkiksi Roger Federerillä.

On todella mielenkiintoista nähdä, miten Tomic pystyy vastaamaan serbialaiselle. Kyllähän nuori mies on siinä kunnossa, että ihan oikeasti Djokovickin saa pelata tennistä ihan kunnolla, jotta tulisi voitto. Ehdottomasti Tomicille tarjoillaan oikein mukavia kertoimia etenkin  tarjoillaan kahdeksan kerrointa. Missään tapauksessa australialainen ei yksinkertaisesti ole näin suuri altavastaaja. Lisäksi +2,5 erätasoitusta kelpaa lapulle jos toisellekin laitella.

Ottelu näytetään suorana Canal+:lta!

Veikkaussivut | Tuomas