B. Tomic - X. Malisse 27.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/06/2011
Jaa tämä...

Kokenut Malisse kohtaa 12-vuotta nuoremman Bernard Tomicin.

Tomic – Malisse, Merkki 2, Kerroin 

Ottelussa on klassinen nuoruus vs kokemus lähtökohta. Nuorempi eli 18-vuotias australialainen Bernard Tomic on ollut turnauksen suurin yllättäjä. Tomic on kaatanut jo mm. Robin Söderlingin ja Nikolay Davydenkon.

Ei ole huonosti pelannut belgialainen, 30-vuotias Xavier Malissekaan. Toistaiseksi belgialainen on hävinnyt kolmessa ottelussa vain yhden erän. Malisse on rankingissa edellä 116 sijaa, joten se kertoo jo hieman. Tosin Tomic on vasta tekemässä läpimurtoa, joten Ranking hieman liioittelee. Kerran ovat herrat jo ehtineet kohdata, vuonna 2010nQueen’s:in turnauksessa. Ottelun voitti Xavier Malisse erin 2-1 (6-3, 3-6, 6-2).

Isoissa peleissä kokemus nousee isoon arvoon, vaikka jalka ehkä hieman painaakin niin suuren yleisön eteen tuleminen ei ole aina helppoa. Molemmat pelaajat ovat hyviä pelaamaan nurmella, joten mitään etua sieltä ei tule kummallekkaan. Helpolla ei tule kumpikaan pääsemään, sillä Tomic on osoittanut, että läpimurto on lähellä. Luokittelen kuitenkin Xavier Malissen selkeään suosikin asemaan vielä. Nuoren pojan peli saattaa kaatua helppoihin virheisiin suurien paineiden alaisena.

Veikkaussivut | misteri