FC Hämeenlinna - FC Espoo 23.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/06/2011
Jaa tämä...

FC Hämeenlinna kotivoittoon?

FC Hämeenlinna – FC Espoo, Merkki 1, Kerroin

Jalkapallon miesten Ykkösessä pelataan kaksi ottelua ; tässä ottelussa kohtaavat FC Hämeenlinna sekä FC Espoo. Hämeenlinna on tällä kaudella joukkue, jolla pitäisi taistella keskikastin sijoituksista. Hämeenlinna on kohtalaisen selvästi vierailija FC Espoota laadukkaampi, joka on ehdottomasti Ykkösen huonoin joukkue. Espoon kohdalla olisi suuri yllätys, mikäli joukkue olisi loppukaudesta edes kahdentoista joukossa. Hämeenlinnalle ei ole kotiotteluista pisteitä tullut, kuin yksi tasapelipiste, mutta Espoolla vieraissa surkeasti vasta onkin mennyt.

FC Hämeenlinna on aloittanut kauden kohtalaisen hyvin. Joukkue on saalistanut kahdeksasta ottelusta yksitoista pistettä. Sillä Hämeenlinna on sarjataulukossa yhdeksäntenä. Hämeenlinna on viime aikoina esiintynyt heikosti, mutta Espoota vastaan Hämeenlinna varmasti tulee pitämään paljon enemmän palloa ja luomaan maalintekotilanteita. Hämeenlinnan Mikko Kalervo on viimeistellyt jo mukavat viisi sarjaosumaa. Yksinhän Kalervo vastaa Hämeenlinnan maalinteosta, mutta onpahan edes yksi hyvä maalintekijä.

Puolestaan FC Espoo on siis Ykkösen huonoin joukkue. Viime kierroksella Espoo järjesti todella suuren yllätyksen voittamalla kauden ensimmäisen ottelunsa, paikallisottelussa PK-35 Vantaan kotonaan 2-1 lukemin. Espoo johti hyvissä ajoin ottelua jo kahdella maalilla. Muuten ilman kyseistä ottelua Espoon pelit ovat menneet täysin onnettomasti ; vain kaksi pistettä ennen kyseistä ottelua. Espoon parhaat maalintekijät alkukaudella ovat olleet kahdella osumallaan Juuso Rantanen sekä Kalle Vasse.

FC Hämeenlinnaa voidaan pitää kotonaan selvänä suosikkina. Mikäli Hämeenlinna haluaa taistella keskikastin sijoituksista, ei tälläisiä otteluita voi olla voittamatta. Hämeenlinna, hyökkääjä Mikko Kalervon johdolla on esiintynyt kuitenkin sen verran hyvin verrattuna vierailija Espooseen, että tästä pitää ehdottomasti ottaa kolme pistettä. Hämeenlinna on tehnyt edellisessä neljässä ottelussa vain yhden maalin, joten nyt suunnaksi on otettava ylöspäin.

Veikkaussivut | Tuomas