FC Lahti - Viikingit 11.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Pystyykö Viikingit taistelemaan Ykkösen kärkipaikoista?

FC Lahti – Viikingit, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

FC Lahti – Viikingit, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin 

Jalkapallon miesten Ykkösen todellisessa huippuottelussa FC Lahti saa vieraakseen Viikingit. Kyseessä on molemmille joukkueille todella suuri ottelu. FC Lahti on tällä kaudella yhdessä AC Oulun kanssa suurimmat mestariehdokkaat. Molemmat ovatkin suoriutuneet tähän mennessä hienosti, mutta toisaalta eroa neljäntenä olevaan Viikingeihin on vain neljä pistettä.

Viikingit ei ole Lahden tai Oulun tasoa, mutta on kyseisten joukkueiden suurin haastaja. Viikinkien ryhmä on todella laadukas Ville Salmikiven johdolla. Salmikivi on viimeistellyt tällä kaudella kuusi osumaa. Lahden tilanne on tällä hetkellä se, että myöskään kotijoukkueella tappioon ei ole varaa, sillä muuten on vaarana se, että PK-35 tai AC Oulu saa vähän etumatkaa. Lahdella on tasan yksi tavoite ja se on nousta takaisin Veikkausliigaan. Muu ei missään tapauksessa käy. Lahden hyökkäysosasto on ollut liigan paras yhdessä PK-35:n kanssa. Lahden hyökkäyksessä etenkin Rafael, sekä Drilon Shala pelaavat ajoittain aivan upeasti. Lisäksi hyvää taustatukea antaa Jonne Kemppinen.

Tässä ottelussa panokset ovat niin valtavat, että vaarana on se, että homma menee siihen, ettei uskalleta pelata omaa peliä. Viikinkien puolustus on ollut ajoittain todella pahasti ulkona, joten siinä mielessä Lahden laadukkaat hyökkääjät ovat varmasti tekemässä kiusaa vieraiden puolustukselle.

Veikkaussivut | Tuomas