FC PoPa - OPS 2.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/07/2011
Jaa tämä...

Joko Porissa saataisiin ilonaiheita?

FC PoPa – OPS, Merkki 1, Kerroin

Jalkapallon miesten Ykkösessä FC PoPa saa vieraakseen OPS:n. Kyseessä on Ykkösen ottelukierros numero kymmenen. Porin Pallo on aloittanut kauden todella surkeasti. Joukkue on sarjataulukon viimeisenä vasta yhden voiton keränneenä. Porissa ollaan liikkeellä joukkueella, joka voisi hyvinkin menestyä. PoPan joukkue Deman, Petri Viljasen sekä Kalle Multasen johdolla on vahva.

OPS on puolestaan pelannut juuri sellaisen alkukauden, kuin osattiin odotella.Joukkue on taulukossa seitsemäntenä. OPS on voittanut kahdesti kotonaan, sekä kerran vieraissa. OPS:ltä löytyy hyökkäyksestä Donewell Yobe. Tosin Yobe ei ole ollut OPS:n ykkösmaalintekijänä, vaan vieraiden paras maalintekijä on ollut Luizao neljällä maalilla. PoPan osalta kyseistä tilastoa ei välttämättä kannattaisi edes mainita.

Noh, usealla pelaajalla on yksi maali tehtynä. Yksinkertaisesti jossain vaiheessa PoPalle alkaa myös onni hymyilemään. Kotonaan PoPa voi voittaa hyvinkin esimerkiksi Oulun tai Viikingit. Tasoero ei ole suuri. Porilaispoppoo ei ole vielä menettänyt kaikkea. Edelleen olisi mahdollisuudet alkaa taistelemaan ylemmän keskikastin sijoituksista. Tilanne ei ole helppo, muttei mahdoton. OPS on pelannut viime aikoina niin huonosti, että Porilla olisi nyt todellakin hyvät mahdollisuudet kasvattaa vieraiden voitottomien otteluiden putkea. OPS:n edellisestä voitosta on aikaa todella kauan ; edellinen voitto tuli toukokuussa! PoPalle ottelu on todella tärkeä, sillä nyt olisi oikeasti mahdollisuudet alkaa nousemaan taulukossa ylöspäin. PoPalle kannattaa rahansa laittaa!

Veikkaussivut | Tuomas