HIFK - KPV 18.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/06/2011
Jaa tämä...

Hakeeko KPV vieraspisteet Helsingistä?

HIFK – KPV, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon miesten ykkösessä HIFK saa vieraakseen Kokkolan KPV:n. Ottelun lähtökohdat ovat tasaiset, sillä KPV on materiaaliltaan hieman laadukkaampi, mutta HIFK:lla on tärkeä kotietu, sekä erittäin intohimoiset kotijoukkueen kannattajat. HIFK ja KPV kuuluvat alempaan keskikastiin, kumpikaan ei varmastikaan tule putoamaan, mutta toisaalta myöskään mahdollisuuksia hyville sijoille ei valitettavasti ole. HIFK on tasaisessa ottelussa lähinnä kotiedunsa turvin suosikki, mutta silti kertoimet ovat varsin mielenkiintoiset.

HIFK on aloittanut kautensa yllättävän hyvin. Joukkueella on kasassa seitsemästä ottelusta yksitoista pistettä. Sillä saavutuksella HIFK on sarjataulukossa peräti kuudentena. Varmasti ennen kauden loppua HIFK tulee tippumaan taulukossa jopa selvästi alaspäin. Kotijoukkue on ollut hyvä kotijoukkue : kaksi voittoa, tasapeli, sekä tappio. Kotonaan HIFK tulee varmasti voittamaan suurimman osan otteluistaan, hienon kotiyleisön edessä. Puolestaan KPV Kokkolan alkukausi on ollut epäonnistunut. KPV on taulukossa kymmenentenä, mutta henkilökohtaisesti sanottuna, KPV:ltä on lupa odottaa selkeästi enemmän. KPV on materiaalissa HIFK:ta hieman laadukkaampi, mutta ei se vieraskentillä ole näkynyt. Matkapeleistä on tullut kolme tappiota, eikä vielä yhtään tehtyä maalia.

HIFK on laitettu ottelussa aivan liian suuren suosikin asemaan. KPV ei ole tänä vuonna joukkue, joka tulee tavoittelemaan nousukarsintaan oikeuttavia sijoja, mutta keskikastiin on hyvät mahdollisuudet. Keijo Hautamäen poppoolla hyökkäysmateriaali on suhtkoht kapea (Tom Melarti,  Irakli Sirbiladze & Samu Laitinen), mutta silti yhden kärjen taktiikalla on hyvä lähteä otteluun pienenä altavastaajana.

Veikkaussivut | Tuomas