Peru - Senegal 28.6 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 28/06/2011
Jaa tämä...

Copa Americaan valmistautuva Peru isännöi Senegalia.

Peru – Senegal, Merkki 1, Kerroin

Senegalin Etelä-Amerikan kiertue jatkuu. Muutama päivä sitten joukkue otti pataan Kolumbialta maalein 2-0. Peliesitys oli erittäin heikko ja joukkue oli jatkuvasti ahtaalla. Karmeita virheitä tuli ja lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin. Peru on Etelä-Amerikan heikoimpia joukkueita. Senegal jää Afrikan joukkueista eittämättä Norsunluurannikon, Ghanan, Nigerian, Kamerunin, Egyptin ja Algerian varjoon. Joukkueella on hyviä pelaajia, kuten Lillen maalitykki Moussa Sow, mutta kemiat eivät kohtaa pelaajien välillä.

Peru on vain hieman laadukkaampi joukkue. Se pääsee nauttimaan suuresta kotiedusta ja ottelu on sille tärkeämpi, sillä kuvioita pitäisi hioa muutaman päivän päästä alkavaan Copa Americaan.
Vastoin Senegalia, Peru on esiintynyt edukseen viime harkkapeleissä. Neljästä edellisestä pelistä kasassa on yksi voitto ja kolme tasapeliä. Vastustajat olivat Senegalia kovempia nimittäin Japani, Tshekki ja Ecuador. Maaliero näissä neljässä pelissä on ihmeellisen harvinainen 1-0. Puolustus pitää erinomaisesti, mutta hyökkäyspelissäkin on parantamisen varaa. Perulla on pari taitavaa yksilöpelaajaa, jotka voivat saada tuhoa aikaan, mikäli muu joukkue nostaa vielä tasoaan. Senegalin peli on tällä hetkellä sekaisin, joten Perulla on mahdollisuudet yli kahdenkin maalin tekoon.

Perulta on sivussa Juan Vargas ja Claudio Pizarro. Senegalin vierasvire ei vakuuta, sillä joukkue on kerännyt vain pisteen kolmesta edellisestä matsistaan, maaliero näissä pahasti pakkasella 0-4.

Veikkaussivut | JeeJee