Kolme suomalaisjoukkuetta tarvitsee vielä pisteitä CHL:ssä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 09/01/2015
Jaa tämä...

Peleissä vielä panosta

CHL on edennyt jo siihen pisteeseen, että sarjassa aletaan ratkomaan viimeisiä jatkopaikkoja. Suomalaiset ovat aloittaneet urakkansa hienosti, sillä kahdeksasta joukkueesta jo viisi on varmistanut paikkansa jatkopeleissä. Tappara, Kärpät, JYP, TPS ja Lukko nähdään varmasti jatkossa. Blues, KalPa ja HIFK tarvitsevat puolestaan vielä pisteitä.

HIFK:lla on jäljellä enää yksi ottelu. Helsinkiläiset tippuvat jatkosta, mikäli he häviävät Linköpingille ja sveitsiläinen Bern voittaa Linköpingin viimeisessä ottelussa.

Espoon Blues pelaa vielä kaksi ottelua ja espoolaisilla onkin melkoisen valoisa tilanne jatkopaikan suhteen. Bluesille riittää kahdesta ottelusta yksi piste jatkopaikkaan. Joukkue kohtaa vielä Grenoblen ja Litvinovin

KalPalle on Bluesin tapaan vielä kaksi matsia jäljellä ennen jatkopelejä. Kuopiolaiset kohtaavat Stavangerin ja Trinecin vieraissa. KalPa varmistaa jatkopaikkansa, mikäli se nappaa toisesta ottelusta vähintään jatkoaikavoiton.

On siis erittäin todennäköistä, että kaikki suomalaisjoukkueet etenevät CHL:ssä jatkopeleihin. Mikäli yksikin jäisi rannalle, niin sitä voisi jo sanoa pettymykseksi.

Ennen NHL-kauden alkua lätkäfaneille tarjoillaan herkkua Champion Hockey Leaguen muodossa. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Darryl Sydor jäi kiinni rattijuopumuksesta!
Pystyykö Pulkkinen vakiinnuttamaan NHL-paikkansa?