Katso nämä kolme NHL-maalia ennen tuleva yön kierrosta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Viime yönä pelattiin ainoastaan kolme NHL-ottelua, mutta highlight maaleja syntyi sitäkin enemmän.

Tässä kolme maalia jotka sinun on nähtävä !

Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

1. Pelintekijä Jake Allen

Ketään ei tiedä mitä Chicago maalivahti Corey Crawford tilanteessa ajattelee, kun hän kohtalokkain seurauksin syöksyy kohti tulevaa Jaden Schwartzia vastaan. Maalinteko ei ole koskaan näyttänyt näin helpolta, kun Schwartzille avautuu aivan tyhjä maali. Huomioitava seikka on kuitenkin St.Louis Bluesin maalivahti Jake Allenin oivaltava syöttö Chicagon vaihtaessa hieman liian kauan. Allen laittaa kovan syötön laidan kautta juuri vaihdosta tulevan Svhwartzin lapaan ja hetkessä selostaja saa huutaa sydämensä kyllyydestä ”he scores!”

Ennen tätä osumaa Schwartzin tilillä oli jo yksi maali, sekä ottelun loppuhetkien tyhjään maaliin osuma varmisti miehen hattutempun.

 

2. Taikuri Auston Matthews

Toronto Maple Leafsin sentteri Matthews esitteli jälleen kuinka pienestä tilasta hän saa tulisen rannelaukauksen lähtemään. Suunnanmuutoksen jälkeen laukaus lähtee nopeasti ja tarkasti Detroit puolustaja Trevor Daleyn jaloista ohi maalivahti Jimmy Howardin.

3. Vladimir Tarasenkon Tarasenkshow

St.louis Blues saa olla onnellinen, että heillä on Tarasenkon kaltainen pelaaja riveissään.

Tarasenko napauttaa juuri syöttöä vastaanottavaa Chicago sentteri Artem Anisimovia mailaan ryöstäen kiekon itselleen. Nopea pyörähdys ja vielä nopeampi laukaus. Venäläinen ei ehdi edes katsoa maalia kohti, mutta niin vain kädet saa nostaa kattoon!

Ensiyönä pelataankin sitten suurempi yhdeksän ottelun NHL-kierros.  Muun muassa New Yorkin derby, kun Rangers kohtaa kotonaan Islandersin. Sekä maailman parhaan kiekkoilijan seura saa vastaansa New Jersey Devilsin.