Pep Guardiolan uusi seura varmistui

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/01/2016
Jaa tämä...

Valioliigan suurseura Manchester City tiedotti tänään tehneensä kolmen vuoden mittaisen sopimuksen espanjalaisen managerivelhon Pep Guardiolan kanssa.

FC Barcelonassa ja Bayern Münchenissä mainetta ja kunniaa niittänyt manageri Pep Guardiola siirtyy seuraavaksi kolmeksi vuodeksi Manchester Cityn penkin taakse. Man Cityn nykyinen manageri chileläinen Manuel Pellegrini joutuu tekemään tilaa taivaansinissä Guardiolalle. Pellegrinille tehtiin viime kesänä kahden vuoden jatkosopimus jonka vuoksi miehen pestin piti jatkua aina kesään 2017 asti. Kohtalaisen hyvää jälkeä seuran peräsimessä tehnyt Pellegrini ei kuitenkaan ollut pahoillaan pestinsä ennen aikaisesta päättämisestä. Mies itse kommentoikin uutista tänään tuoreeltaan seuraavanlaisesti: ” Seura ei tehnyt mitään selkäni takana, tiesin neuvotteluista jo kuukausi sitten. Minusta on hyvä, ettei juoruja ja spekulaatioita ole käynnissä ja pidän parempana, että asia lyötiin tänään lukkoon. Sen vuoksi asiasta kerrottiin pelaajille ja lehdistölle. Lupasin kaksi viikkoa sitten myös seuralle, että minä hoidan kertomisen.”

Manchester City tavoittelee tällä kaudella tosissaan Valioliigan mestaruutta. Seura on tällä hetkellä sarjakakkosena, kolme pistettä tämän kauden yllättäjä seuraa Leicester Cityä perässä. Mestarien Liigan puolella City pelaa seuraavaksi neljäsvälierissä Dynamo Kieviä vastaan.

Lue myös:

VIDEO: Salibandypelaajan huimat vapaalyöntimaalit hämmästyttävät!

VIDEO: Alamäkiluistelijat nyrkkitappelussa Suomen osakilpailussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa