VIDEO: Ruotsin jääkiekkohistorian yhdestä rumimmasta teosta raju rangaistus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Ruotsissa kuohuttanut törkeä teko on saanut rajun tuomion.

Ruotsin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavat joukkueet Bålsta HC ja Nacka HK kohtasivat viime viikolla karsintaottelussa, jonka ensimmäisen erän lopussa Bålsta HC:n Tommy Latouche Gauvin taklasi polvellaan Nacka HK:n Daniel Thomassonia. Molemmat pelaajat lensivät törmäyksestä jäähän.

Kentällä ollut Thomassonin veli Viktor Thomansson näki mitä tilanteessa tapahtui ja hän kostaa järkyttävällä tavalla. Viktor luisteli kovaa vauhtia Latouche Gauvinia kohti ja osui häntä poikittaisella mailalla niskaan.

Tilanteen jälkeen Latouche Gauvin jäi makaamaan jään pintaan, mutta hän selvisi lopulta tempusta kuin ihmeen kaupalla ilman vakavampia vammoja.

Tukholman alueliitto teki tilanteesta oman ratkaisun, jonka lopputuloksena he päättivät sulkea Viktor Thomassonin kahdeksi vuodeksi kaikesta jääkiekkoon liittyvästä toiminnasta.

Thomasson ei saa seuraavan kahden vuoden aikana pelata tai harjoitella Nacka HK:n kanssa. Toiminta ei ole myöskään mahdollista muiden joukkueiden kanssa.

– Ottaen huomioon tapauksessa käytetty äärimmäinen väkivalta, toimintakielto koskee kaikkea Ruotsin urheiluliiton alaista toimintaa, liitto tiedotti.

– Se on pirun kova rangaistus. Ihmiseltä vedetään täysin jalat alta, mitä hän nyt tekee? Nacka HK:n puheenjohtaja Leif Halvorsen totesi Aftonbladetille.

 

Ruotsin jääkiekossa pelataan tänään niin SHL:n pudotuspelejä kuin putoamiskarsintojakin. Lisäksi KHL-kaukaloissa käydään Avangard Omskin ja Salavat Ufan välienselvittely.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: Aftonbladet, Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: NHL-veteraani ilmoitti kyyneleet silmissä uran lopusta
VIDEO: SM-liigan runkosarjan palkinnot jaettu

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa