Viktoria Plzen - Bayern Munchen 5.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Bayern Munchen vieraissakin selvää jälkeä Viktoria Plzenistä?

Viktoria Plzen (+1) – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin
Viktoria Plzen (+2) – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 16,00 | 7,60 | 1,13

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Tsekin illassa vastakkain asettuvat Viktoria Plzen sekä saksalaisjätti, Bayern Munchen. Joukkueiden välinen tasoero on valtava Bayern Munchen eduksi ja myös näin päin otteluparia pelatessa ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki. Viktoria Plzen ei ole Mestarien liigassa saalistanut vielä pistettäkään, kun taas Bayern Munchen johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellään. Bayern Munchen voitti viime kaudella oikeastaan kaiken mahdollisen ja myös tällä kaudella Bayern Munchen on suurin suosikki voittamaan niin mestaruuden Saksan Bundesliigassa kuin myös Mestarien liigassa. Bayern Munchenhan voitti Mestarien liigan edellisellä kierroksella Viktoria Plzenin kotonaan vaatimattomasti 5-0 maalein. Ottelu oli ratkennut jo melkeinpä ennen kuin se oli käynnistynytkään. 

Viktoria Plzenillä on alla Tsekin liigasta 6-1 numeroin voitto Jablonecia vastaan, mutta siitä ottelusta on tietenkään turha tehdä mitään johtopäätöksiä. Viktoria Plzen ei ole vielä saanut Mestarien liigassa mitään aikaan ja tällä hetkellä näyttääkin siltä, että Viktoria Plzen tulee jäämään tässä lohkossa viimeiseksi. Viktoria Plzenin materiaali on tässä lohkossa heikoin yhdessä CSKA Moskovan kanssa, mutta Viktoria Plzen ei onnistunut saamaan edes CSKA Moskovalta pistettäkään Venäjän vierailullaan. Kyllähän Viktoria Plzenkin sen tiedostaa, että ainoastaan Eurooppa liigan pudotuspelivaiheeseen kotijoukkueella on mahdollisuus selviytyä, sillä Bayern Munchen sekä Manchester City ovat tässä lohkossa täysin omassa kastissaan.

Bayern Munchen on viimeistellyt kolmeen Mestarien liigan otteluun yksitoista maalia – tälläistä ylivoimaa harvoin nähdään missään lohkossa! Bayern Munchen oli jopa Manchester Cityn vieraana muutamia viikkoja sitten täysin ylivoimainen. Välttämättä tämä ei lukeudu Bayern Munchenille kauden suurimpiin otteluihin, mutta Bayern Munchen on kulkenut niin Mestarien liigassa kuin Bundesliigassa voitosta voittoon. Tänään ei vierasjoukkue varmastikaan halua päättää hienoa putkea typerään tappioon heikkoa kotijoukkuetta vastaan. Viktoria Plzenin selkäranka saattaa katketa tänään nopeasti, jos Bayern Munchen saa heti nopean avausmaalin. Kotiedusta tuskin on tänään Viktoria Plzenille ratkaisevaa etua missään tapauksessa.

Veikkaussivut | Tuomas