VIDEO: Vili Saarijärvi hurjassa iskussa OHL-jäillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Kovat näytöt

Nuorten Leijonien kanssa kultaa huuhtonut Vili Saarijärvi on ollut myös OHL-jäillä vakuuttavassa iskussa. Flint Firebirdsiä edustava 18-vuotias puolustaja iski viime yönä Suomen aikaa tehot 2+1, kun Firebirds kärsi 4-3-vierastappion Sarnia Stingille.

Kyseessä ei ollut mikään yksittäinen suonenveto, sillä Saarijärvi on ollut koko kauden ajan loistavassa vedossa. Suomalaispakki on iskenyt 37 ottelussa tehot 9+17=26.

Firebirdsin otteita ei kuitenkaan voi hehkuttaa, sillä joukkue on hävinnyt jo 14 ottelua putkeen. Tästä syystä on miltei käsittämätöntä, että Saarijärvi pelaa joukkueen takalinjoilla näin hyvää kautta. Suomalainen on pakkien pistepörssissä sijalla 17. Firebirds on puolestaan läntisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä -takanaan ainoastaan umpisurkea Guelph Storm.

Vielä viime kaudella Saarijärvi pelasi USHL-liigaa, jossa pakki iski Green Bay Gamblersin riveissä 23 tehopistettä 57 ottelussa. Toivottavasti suomalaisen vahva meno jatkuu tällä kaudella Firebirdsin riveissä, vaikka joukkue ei olekaan paras mahdollinen.

Näet Firebirds – Sting -ottelun kaikki maalit tästä!

Lue myös: Monella suomalaiskiekkoilijalla asevelvollisuus suorittamatta

Video: Koripalloparketti vaihtuu jääkiekkokaukaloksi muutamassa tunnissa