Villarreal - Almeria 19.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Almeria jyrän alle Villarrealin vieraana?

Villarreal – Almeria (+1), merkki 1, kerroin 1,88 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,25 | 5,82 | 12,17 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Almeria matkustaa lähes mahdottoman tehtävän eteen Villarrealin vieraaksi. Tässä ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on Villarreal. Sarjataulukko kertoo paljon joukkueiden välisestä tasoerosta. Sarjataulukossa Villarreal on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Almeria löytyy sijalta seitsemäntoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on viisitoista pistettä Villarrealin eduksi. Almeria on ollut viime kausien aikana hissijoukkueen maineessa ja on hyvinkin mahdollista, että vierasjoukkue joutuu myös ensi kaudeksi palaamaan takaisin omalle paikalleen eli toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Eihän Almeria ole todellisuudessa saanut tällä kaudella mitään aikaan. Almeria on pystynyt viimeistelemään aikalailla yhden maalin ottelua kohden, joten sillä tavalla voittaminen on tässä lajissa melko vaikeaa.

Villarreal lähtee peliesityksen,-sekä tulosten perusteella tähän otteluun niin selkeänä ennakkosuosikkina, että vaikeaa on lähteä Almerialle tarjoamaan minkäänlaisia mahdollisuuksia voittotaiston suhteen! Neljä edellistä ottelua ovat Villarrealille tuottaneet ainoastaan yhden tappion. Villarreal hävisi viimeksi Espanjan Cupissa Real Sociedadille 0-1 maalein, mutta Cupin ottelut ovat täysin asia erikseen. Villarrealillahan on itseasiassa upeasti edelleen mahdollisuus taistella sarjataulukon neljännestä sijasta, mutta se tarkoittaa, että Almerian tasoisia joukkueita vastaan pistemenetyksiin ei ole varaa. Villarreal on pelannut kaiken kaikkiaan hyvän kauden, mutta sijoitus sarjataulukossa tulee tippumaan hyvinkin nopealla aikataululla, jos umpisurkeat hissijoukkueet pystyvät Keltaisen sukellusveneen vieraana nappaamaan edes tasapelejäkin.

Almeria on pelannut tähän mennessä kymmenen vierasottelua ja itseasiassa raitapaidat ovatkin saalistaneet ”peräti” kolme voittoa, mutta valitettavasti samaan lauseen on todettava, että Almerian puolustus on juuri vieraissa ollut todella virheherkkää porukkaa. Tarkemmin sanottuna Almerialle ollaan juuri vieraissa tehty liian usein liikaa maaleja. Yhtä surkeaa puolustusta vierasotteluiden osalta ei ole ollut tämän kauden Espanjan korkeimmalla sarjatasolla kuin ainoastaan Real Betisillä sekä Rayo Vallecanolla. Villarrealista tekee muutenkin entistä maistuvamman pelikohteen sekin tieto, että kotijoukkue lähtee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Cani on ollut viime päivinä sivussa Villarrealin harjoitusvahvuudesta, mutta tänään hän on suurella todennäköisyydellä kotijoukkueen käytettävissä. Almeria joutuu tänään tulemaan toimeen ilman kahta tärkeää pelaajaa, sillä sivussa vierasjoukkueelta ovat Nelson sekä Rodri.

Veikkaussivut | Tuomas