Villarreal - Espanyol 26.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko Villarreal tyly isäntä Espanyolille?

Villarreal – Espanyol, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,73 | 3,80 | 4,75 

 

 

Äärimmäisen mielenkiintoisessa ottelussa Espanyol matkustaa testaamaan Villarrealin päivän vireen. Kyseessä on Espanjan La Ligan ottelutarjontaa. Sarjataulukossa Villarreal on tällä hetkellä neljäntenä, mutta myös Espanyol on hienosti viidentenä. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä keränneet yksitoista pistettä. Villarreal pelasi edellisessä kotiottelussaan 2-2 maalein tasapelin Real Madridia vastaan, joten sitä on turhaa sen enempää miettiä, että kuinka korkealle se on syytä arvostaa. Villarreal onnistui Real Madridia kokonaisuudessaan erinomaisesti ja osoittikin hurjaa venymiskykyä. Espanyolin edellinen kamppailu päättyi puolestaan 3-2 maalein voittoon Athletic Bilbaota vastaan, mutta kokonaisuudessaan Espanyolin puolustus oli hyvin hataraa seurattavaa.

Villarreal oli viime kaudella Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kotonaan lähes mahdoton pysäytettävä. Viime kaudesta on turhaa tehdä mitään sen suurempia johtopäätöksiä, sillä tosissaan täksi kaudeksi Villarreal nousi takaisin pääsarjaan. Joka tapauksessa Villarreal tulee tälläkin kaudella kotonaan olemaan erittäin hankalasti voitettavissa. Kaksi kotiottelua ovatkin tähän mennessä tuottaneet neljä tehtyä maalia ja muutenkaan vielä ei ainuttakaan tappiota.

Villarrealin ryhmä on erittäin potentiaalinen haastamaan tällä kaudella lähes joukkueen kuin joukkueen Barcelonaa sekä juuri Real Madridia myöten. Jokainen varmasti muistaa aikaisemmilta kausilta sen, kuinka Villarreal on pystynyt laittamaan Espanjan liigan jättiläisiäkin erittäin ahtaalle. Sinänsä menneitä on turhaa muistella, mutta tällä hetkellä vaikuttaa sekä tuntuu muutenkin siltä, että Villarrealin kaudesta on tulossa erinomainen. 

Veikkaussivut | Tuomas