Villarreal - Malaga 29.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kasvaako Malagan tuska entisestään Villarrealin vieraana?

Villarreal – Malaga, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,50 | 4,33 | 6,50

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Villarreal kohtaa varsin mielenkiintoisessa ottelussa vieraaksi saapuvan Malagan. Tiedossa on kaiken järjen mukaan vauhdikas kamppailu kahden laadukkaan joukkueen välillä. Sarjataulukossa Villarreal on tällä hetkellä peräti neljäntenä, kun taas Malagan tilanne on täysin toinenlainen. Malaga on sarjataulukossa tässä vaiheessa sijalla neljätoista. Villarreal murskasi viime kierroksella Levanten vieraissa peräti 0-3 maalein ja muutenkin Villarreal on viidestä edellisestä ottelustaan hävinnyt vain yhden. Villarreal on pelannut läpi alkukauden yleisöystävällistä jalkapalloa. Maaleja ollaan nähty erinomaiseen tahtiin, kotonaan Villarreal on keskimäärin tottunut keskimäärin tekemään kahta tai jopa kolmea maalia ottelua kohden.

Malagalla ei tällä hetkellä kulje vahingossakaan. Edellisestä viidestä ottelustaan Malaga on saalistanut vain yhden tasapelin. Malagan materiaalilla olisi mahdollisuuksia paljon parempaan, mutta vierasjoukkue ei tällä hetkellä edes usko itseensä. Malagan puolustus vuotaa yksinkertaisesti aivan liikaa. Edellisellä kierroksella Malaga hävisi Athletic Bilbaon isäntänä 1-2 maalein. Joku on pahasti pielessä, jos Granada viimeistelee Malagaa vastaan kolme maalia ja puolestaan Celta Vigo viimeistelee viisi maalia. Se voidaan helposti sanoa, että jotain on hyvin pahasti vialla. Malagan kannalta hyvä asia on sentään se, että sairaslista on melkoisen tyhjä tähän otteluun lähdettäessä. Toisaalta voidaan myös todeta, että Mounir El Hamdaouin poissaolo on vierasjoukkueelle selkeä menetys.

Villarreal on pelannut kaiken kaikkiaan mahtavan alkukauden eikä ole minkäänlaista epäselvyyttä siitä, että kumpi joukkue lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Asiat eivät kuitenkaan ole niin mustavalkoisia. Tällä kerroinasettelulla Villarreal ei missään tapauksessa mahdu vetokupongille mukaan. Villarrealin sairaslista on Malagan tapaan lähes tyhjä, joten myös kotijoukkue pääsee otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Kahden laadukkaan joukkueen kohtaamisessa on syytä olettaa, että maaleja tullaan näkemään. Malagan puolustus ei usko lainkaan itseensä, mutta toisaalta vierasjoukkueella potentiaalia riittää täysin erilaisiin lopputuloksiin. Yli 2,5 maalia poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas