Villarreal - Sevilla 21.12.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Sevilla matkustaa Espanjan liigan kärkikamppailussa Villarrealin vieraaksi.

Villarreal – Sevilla, merkki 2, kerroin 4,45 Betsson
Villarreal – Sevilla (+1), merkki 2, kerroin 2,00 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,78 | 3,75 | 4,45 PELAA TÄSTÄSarjataulukossa seitsemäntenä oleva Sevilla matkustaa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa Villarrealin vieraaksi. Villarreal löytyy sarjataulukosta kahta sijaa vierasjoukkuetta korkeammalta. Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan tänään neljä ottelua. Kerroinasettelu on vähintäänkin ihmeellinen. Mitä Villarreal on edellisestä viidestä kotiottelustaan saanut aikaan? Ei yhtään mitään. Viimeksi Cupin ottelussa Villarreal pelasi kotonaan 2-2 maalein tasapelin Elcheä vastaan. Viiteen edelliseen kotiotteluun Villarreal on saalistanut kaiken kaikkiaan yhden voiton. On täysin totta, että Sevilla on erittäin epätasaisesti pelannut myös tälläkin kaudella, mutta perustasoltaan Villarreal ei käytännössä Sevillaa laadukkaampi ole.

Sevilla hävisi viimeksi Cupin ottelussa Racing Santanderia vastaan 0-2 numeroin. Sevilla nolasi itsensä tuossa ottelussa täydellisesti, joten tänään vierasjoukkue on varmasti enemmän kuin näyttöhaluinen. Sevillalle Espanjan Cup ei todennäköisesti ollut missään vaiheessa kauden kohokohtia, mutta tuskinpa vierasjoukkueen tavoitteena oli hävitä umpisurkealle Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle joukkueelle. Joka tapauksessa edelliset viisi ottelua ovat silti Sevillalle tuottaneet kolme voittoa. Vielä hetki sitten Sevilla oli monen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Neljä edellistä vierasottelua Sevilla on voittanut, joten siinä mielessä vieraissa Sevilla on viime aikoina pelannut erinomaisesti.

Sevillan sairaslista ei ole tähän otteluun lähdettäessä juurikaan Villarrealin sairaslistaa pidempi, joten kerroinasettelua ei kaiken kaikkiaan pysty ymmärtämään. Villarrealin ainoa poissaolija on Cani. Myös Francisco Farinos on kotijoukkueelta sivussa, mutta hän on ollut sivussa koko kauden. Sevillalta puolestaan sivussa ovat tärkeistä pelaajista Stephane M’Bia, Nicolas Pareja sekä Marko Marin. Parhaimmillaan Villarreal pelaa äärimmäisen näyttävää jalkapalloa, mutta tällä kerralla kotivoittoa ei missään tapauksessa ole syytä vetokupongille lähteä tarjoamaan. Sevillan kannaltahan hyvä asia on se, että Stepahe M’Bia on erittäin lähellä pelikuntoa, joten vierasjoukkue tulee tähän otteluun lähtemään laadukkaalla kokoonpanolla. Sevillan huikeat kertoimet poimitaan ehdottomasti vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas