IS: Ville Niemisellä on yhä voimassaoleva sopimus Tapparan kanssa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/02/2014
Jaa tämä...

Ilta-Sanomat kertoo, että Ville Niemisen ja Tapparan välillä on edelleen voimassaoleva sopimus.

37-vuotias Ville Nieminen joutui jättämään kasvattiseuransa Tapparan viime kauden päätteeksi, kun tamperelaisjoukkue ei päättänyt käyttää konkarihyökkääjän sopimuksesta löytynyttä optiota lisävuodesta.

Nieminen joutui etsimään itselleen pelipaikkaa muualta ja sai sellaisen lopulta Rauman Lukosta.

Hakkaa päälle Susijengi! Tiistai mennään Suomi-Dom.tasavalta -matsin tahtiin! Nordicbetin kertoimet: 1.50 | 2.60. Betsaa Nordicbetilla peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Ilta-Sanomat kuitenkin kertoo, että Niemisen ja Tapparan välillä on edelleen voimassaoleva sopimus, joka ei kuitenkaan liity suoranaisesti pelaamiseen. IS kertoo, että urallaan 385 NHL-ottelua tahkonneen hyökkääjän olisi tarkoitus saapua valmentamaan Tapparan junioreita heti oman kiekkouran päättymisen jälkeen.

– En kommentoi tätä asiaa, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen kuittasi IS:lle.

Stanley Cup -mestaruuden sekä muun muassa olympiahopeaa voittanut peluri voisi auttaa tietotaidollaan lukuisia suomalaisia kiekkolupauksia. Tappara löytäisikin varmasti käyttöä Niemiselle mittavan kiekkouran päättymisen jälkeen.

Nieminen itse ei myöskään suostunut kommentoimaan asiaa.

– En halua kommentoida asioita, jotka ovat minun ja ex-seurani välisiä. Sen voin vahvistaa, että joka tapauksessa valmennan pelaajaurani päätyttyä, Nieminen linjasi.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut