Suomalaispuolustaja loistaa AHL-joukkueessaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 11/10/2015
Jaa tämä...

Pokka vakuuttaa AHL:ssä

NHL-seura Chicago Blackhawks valitsee viikoittain edellisen viikon parhaat nuoret pelaajat, jotka kuuluvat seuran organisaatioon. Tällä kertaa lista on suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen, sillä ykköstähtenä loistaa puolustaja Ville Pokka.

Suomalaisen valintaa ykköstähdeksi perustellaan sillä, että Pokka oli yksi suurimmista syistä, miksi Rockford IceHogs seilaa tällä hetkellä kahdeksan ottelun pisteputkessa AHL-jäillä. 21-vuotias Pokka on ollut joukkueensa tehokkain puolustaja, sillä pakki on iskenyt 12 pelaamassaan ottelussa tehot 1+6=7. Suomalainen jakaa myös tällä hetkellä koko joukkueen pistepörssin kärkisijan, kun otetaan huomioon tällä hetkellä kokoonpanossa olevat pelaajat. Lisäksi mies on laukonut eniten (29 kertaa) koko joukkueessa.

Pokka on alunperin New York Islandersin varaus, mutta puolustaja treidattiin Chicagoon isomman kaupan yhteydessä vuonna 2014. Pakki pelasi viime kaudella IceHogs-paidassa yhteensä 68 ottelua tehoin 8+22=30. Sitä edellisellä kaudella Pokka pääsi juhlimaan kultaa Oulun Kärpissä ja Suomen nuorten maajoukkueessa.

Pokan Rockford IceHogs on tällä hetkellä AHL:n läntisessä konferenssissa seitsemäntenä. Joukkue on ollut erinomainen vieraskentällä, joten kaikki näyttää hyvältä, mikäli hyvät otteet saadaan siirrettyä myös kotijäälle.

Lue myös:

NHL-blogi: Tuukka Rask illan kirkkain tähti

VIDEO: Tulevalla Olympiaisännällä ei ole mitään jakoa NHL-tähtiä vastaan

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Pokan mietteitä matsin tiimoilta

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa