Vilpas - Korihait 5.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/04/2013
Jaa tämä...

Korihaiden vieraillessa Salossa tiedossa hurjat panokset.

Vilpas – Korihait (+6,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,31 | 2,97 

Korisliigan kierroksen mielenkiintoisin ottelu käydään Salossa Vilppaan sekä Korihaiden välillä. Ottelussa on valtavat panokset. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta. Tässä vaiheessa erot ovat pieniä, mutta siinä asiassa eroa tulee kotijoukkueen eduksi, että Vilpas on kotonaan vaikea voitettava, kun taas puolestaan Korihait on vieraissa ollut läpi kauden surkea. Korihaiden edellinen vierasottelu päättyi 93-85 numeroin tappioon Namika Lahtea vastaan. Kyseinen ottelu olisi ehdottomasti pitänyt voittaa.

Vilpas oli viimeksi kotonaan lähellä yllättää Tampereen Pyrinnön ja lisäksihän juuri kotonaan Vilpas on viime aikoina saalistanut erinomaisia voittoja! Esimerkiksi Vilpas on kotonaan ehtinyt voittamaan runkosarjan viimeisillä kierroksilla Kauhajoen Karhun sekä KTP-Basketin. Tosiaan Pyrintökin oli kaatumassa viime kierroksella, mutta ottelun loppu oli Vilppaan kannalta kurjaa seurattavaa – Vilpas menetti selkeän johdon.

Korihait ei tunnu vieraissa saavan mitään aikaiseksi eikä Salossa vierailu ole missään tapauksessa millekään Korisliigan joukkueelle helppo paikka! Jos ottelu pelattaisiin Uudessakaupungissa, tilanne olisi täysin toinen. Nyt kuitenkin Salossa pelatessa ottelussa on vain yksi selkeä suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas