Vilpas - Kouvot 9.10.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Vilpas kotonaan täyttä pistepottia Kouvojen kustannuksella?

Vilpas – Kouvot, merkki 1, kerroin 
Vilpas – Kouvot (+4 pistettä), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,45 | 2,60 

 

 

Korisliigan ottelutarjontaa, Salossa vastakkain asettuvat Vilpas sekä vieraaksi saapuva Kouvot. Vilpas tunnetaan äärimmäisen kotiriippuvaisena joukkueena, mutta sama pätee täydellisesti myös Kouvojen tilanteeseen. Vilpas oli täysin vastaantulija runkosarjan avauskierroksella Korihaita vastaan, mutta nyt Vilpas pääsee pelaamaan kotiyleisön eteen. Vilpas voitti jo viime kaudella Korisliigan parhaimmistoon lukeutuvia joukkueita ja nyt myös tällä kaudella Vilppaan kotiottelut tulevat olemaan ratkaisevassa roolissa. Mikäli Vilpas haluaa hyvän sijoituksen runkosarjasta, Vilppaan on kotonaan napattava voittoja hienoon tahtiin.

Kouvot on jollain tapaa siinä mielessä hieno joukkue, että erittäin nuorella miehistöllä operoiva Kouvot on kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Aivan oikein, nimenomaan kotonaan. Vieraissa Kouvot oli viime kaudella suurissa ongelmissa ja niin Kouvot tulee olemaan myös tällä kaudella. Kouvot on itseasiassa Korisliigan nuorin joukkue, joten vieraissa tulee olemaan jo kokemuksen puutteenkin takia kaiken järjen mukaan vaikeaa. Kouvot avasikin kautensa häviämällä kotonaan Katajaa vastaan 64-84 numeroin.

Vilppaan esitys oli kauden avauksessa erittäin vaisu, joten uudelleen Vilppaalla ei ole samanlaiseen varaa! Jalka yksinkertaisesti ei Vilppaalla liikkunut siihen tahtiin, että voitosta olisi ollut realistista taistella. Kaikista räikeämmin Vilppaan heikko esitys näkyi levypallotilanteissa. Tilastojen mukaan Korihait ei hallinnut levypalloja selkeästi, mutta Vilppaan valmennuksen mukaan tilanne oli huomattavasti pahemman näköinen itse pelitilanteessa. Kouvojen niin kokematon joukkue on siinä tilanteessa, että montaa vierasvoittoa ei ole tiedossa. Vilppaan on tänään ehdottomasti voitettava.

Veikkaussivut | Tuomas