Vilpas - Lrnmky 27.2.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Vilpas isännöi tärkeässä ottelussa Lappeenrantaa.

Vilpas – Lrnmky, merkki 1, kerroin 

Pinnacle Sportsin kertoimet otteluun 2,11 | 1,81 

Korisliigaa, illan ainoassa ottelussa Lrnmky matkustaa Vilppaan vieraaksi. Sarjataulukossa Vilpas on tällä hetkellä kymmenentenä. Vilppaan pistetarve on pudotuspelipaikan suhteen valtava ja samalla onkin todettava, että Lappeenrantahan on yksi Vilppaan päävastustajista. Lappeenranta omaa heittovoimaa ja viimeksi kotiottelussaan Lappeenranta murskasi onnettomasti pelanneen Kouvot 91-78 numeroin, mutta edellisessä ottelussaan Lappeenranta oli surkea Pyrinnön vieraana. Kyseinen ottelu päättyi Tampereella 96-78 numeroihin.

Vilpas on hävinnyt otteluita hurjan määrän erittäin niukilla eroilla! Edellisessä ottelussaan Vilpas hävisi kotonaan muutamalla pisteellä Forssan Koripojille. Sen lisäksi viiteen edelliseen otteluun mahtuvat myös mm. kahden pisteen tappiot Kouvolle sekä Korikobrille ja neljän pisteen tappio Pyrinnölle. Potentiaalia Vilppaalla riittää ja ilman muutahan juuri kotonaan Vilppaan tulisi pystyä voittamaan otteluita. Vieraissa on tietenkin Vilppaalla hankalampaa.

Lappeenrannan ulkomaalaiset ovat erittäin vaarallisia, mutta ei Lappeenrantaa vieraissa saa mitenkään suosikin asemaan. Ei kyseessä ole kuitenkaan mikään erikoisen hyvä vierasjoukkue. Kyllähän tässä yli kahden kertoimilla Vilpas on erinomainen valinta vetokupongille. Otteluhan tulee suorana lähetyksenä UrhoTV:ltä.

Veikkaussivut | Tuomas