VIDEO: Vincent Lecavalierin ura päätökseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kanadalaishyökkääjän komea ura on tullut päätökseen.

Jääkiekon NHL-kaukaloissa 17 kautta pelannut Vincent Lecavalier lopettaa uransa. Hänen ura päättyi Los Angeles Kingsin riveissä, mutta suurimmaksi osaksi kanadalainen pelasi Tampa Bay Lightningissa.

Lecavalier oli ykkösvaraus ykkösnumerolla kesällä 1998. Hän voitti Salamoiden vahvuudessa Stanley Cupin keväällä 2004. Paria vuotta myöhemmin Lecavalier voitti NHL:n maalipörssin viimeistelemällä 52 osumaa.

Keväällä 2013 Lecavalier jätti Tampa Bay Lightningin ja hän siirtyi Philadelphia Flyersiin. Tämän kauden alussa hänet kaupattiin kuitenkin Los Angeles Kingsiin, missä ura päättyi pudotuspelien avauskierrokselle.

Lecavalier pelasi yhteensä 1212 runkosarjaottelua tehoin 421+528=949. Pudotuspeleissä syntyi puolestaan 26+30=56 tehopistettä. Playoffs-kamppailuita kanadalainen ehti pelaamaan yhteensä 75 ottelun verran.

– Kuten sanoin jo Kings-siirron hetkellä, tämä oli viimeinen kauteni NHL:ssä. Jääkiekko antoi minulle valtavasti, mutta vaati myös paljon sitoutumista. Nyt haluan antaa aikaani perheelleni, Lecavalier sanoi seuran tiedotteessa.

Katso videolta Lecavalierin parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Suomen ottelut World Cupissa näkyvät ilmaiskanavalla
VIDEO: The Hockey News rankkasi parhaat lupaukset – suomalaisilla loistoedustus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa