Viro - Turkki 11.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Nappaako Turkki pakkovoiton Tallinnasta?

Viro – Turkki, merkki 2, kerroin 
Viro (+1) – Turkki, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 7,00 | 4,20 | 1,44 

 

 

Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat tänään ympäri Eurooppaa, Tallinnan illassa Viro saa vastaansa Turkin. Tällä kertaa olemme vihjeessä D-lohkon ottelussa. Sarjataulukossa Viro on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä juuri ennen Andorraa. Viron jalkapallobuumi aiheutti sen, että sinimustat pääsivät jopa EM-karsinnoissa aina jatkokarsintoihin asti. Tällä kertaa sellaisesta menestymisestä ei kuitenkaan ole vaaraa, sillä Viron karsinnat ovat sujuneet surkeasti. Viro on kahdeksaan otteluun tehnyt vain kuusi maalia ja nyt vieraaksi saapuva Turkki on pakkovoiton edessä. Turkille tästä ottelusta ei kelpaa mikään muu tulos kuin vierasvoitto. Sarjataulukossa Turkki on tällä hetkellä kolmantena, mutta toisena oleva Unkari on vain pisteen edellä.  

Viron pitäisi olla ehdottomasti kotonaan se joukkue, joka keräisi nimenomaan sieltä suurimman osan pisteistään, mutta valitettavasti Viro on pystynyt Tallinnassa nappaamaan vain yhden voiton. Viro on pystynyt kotonaan kylläkin haastamaan selkeästi suurempiaan, mutta voitot ovat jääneet tulematta. Tässä kohdassa Viron jalkapallobuumikaan tuskin on enään samalla tasolla kuin EM-karsintojen aikaan, sillä menestymistä ei ole tullut lainkaan. Tilannetta ei helpota se, että Viron edellinen ottelu päättyi Unkaria vastaan tappioon 5-1 maalein. Vaikka kyseessä olikin vain harjoitusottelu, ei se lupaillut hyvää jatkoa ajatellen.

Turkki on kahteen edelliseen MM-karsintaotteluun saalistanut voitot Andorraa vastaan sekä viime kerralla Romaniaa vastaan. Kahdessa viime ottelussa Turkki on viimeistellyt erinomaisesti seitsemän maalia. Turkin tilanne on se, että yhteenkään pistemenetykseen ei ole enään varaa, sillä Unkarilla on tässä kohdassa etulyöntiasema Turkkiin sekä Romaniaan verrattuna. Mikäli Unkari voittaisi Hollannin tänään, se voisi varmistaa jatkoonpääsyn Andorraa vastaan ensi tiistaina. Turkki ei voi tehdä kuin oman osansa ja se tarkoittaa ehdottomasti vierasvoittoa Tallinnasta.

Veikkaussivut | Tuomas