Viron jalkapallocupin käsittämättömät murskavoitot jatkuvat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/01/2015
Jaa tämä...

Viron jalkapallocupissa on nähty viime aikoina käsittämättömiä maalijuhlia.

Viron jalkapallocupissa tasoerot ovat muodostuneet valtavan suuriksi. Ottelut ovat olleet kauniisti sanottuna yksipuolisia, sillä pelit ovat päättyneet ammattilaisten murskalukemiin amatöörejä vastaan. Tiistaina pääsarjajoukkue Paide Linnameeskond löylytti JK Raudteetoolisedin vaatimattomasti maalein 31-0. Puoliajalla tilanne oli numeroissa 19-0.

Paide Linnameeskondin 31 tehtyä maalia eivät kuitenkaan olleet vielä lainkaan pahimpaa mahdollista. Pari viikkoa sitten nähtiin vielä isommat maalikarkelot, kun FC Infonet Tallinna selätti Virtsu Jalgpalliklubin maalein 36-0.

Vierasjoukkue Virtsu Jalgpalliklubi ei ollut murskatappiosta murheissaan, sillä joukkue iloitsi verkkosivuillaan saavuttamaansa maailmanmainetta, kun lukuisat kansainväliset sivustot uutisoivat rökäletappiosta.

CNN:n mukaan spektaakkeli houkutteli Infonetin kotiareenalle kaikkiaan huimat 83 maksanutta katsojaa.

Aiemmin cupissa kaksi ottelua päättyi lukemiin 20-0 ja 14-0, joten kyseisissä kamppailuissa tehtiin suhteessa murskajaisiin päättyneihin otteluihin vähän maaleja.

Eestimaa Kasakad jäi Meistriliigassa pelaavan Trans Narvan jyrän alle lukemin 14-0. Rapla Lokomotiv puolestaan koki saman kohtalon Viron toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan FC Kuressaaren vieraana lukemin 20-0.

Ennakkosuosikit kaatoivat näissä kolmessa ottelussa vastustajansa yhteismaalein 70-0.

Viron jalkapalloliitossa ei epäillä vilppiä

Viron jalkapalloliitossa ei kuitenkaan epäillä otteluissa tapahtuneen mitään vilpillistä.

– Pelit ovat olleet täysin rehellisiä, siitä ei ole epäilystäkään, liiton tiedottaja Mihkel Uiboleht sanoi.

– Virossa on kahdeksan tasoa, joten peleissä kohtasivat ammattilaiset ja pelaajat, jotka kerran tai pari kuussa pelaavat kavereidensa kanssa, Uiboleht jatkoi.

Myös perinteikkäässä FA Cupissa on kerran päädytty tulokseen, jonka FC Infonet Tallinna latoi taululle Virtsua vastaan, kun Arbroath voitti Bon Accordin lukemin 36-0 Skotlannin Cupin ottelussa vuonna 1885.

Veikkaussivut uutisoi keskiviikkona, että yksinoikeudella Unibet tulee näyttämään suomalaisjoukkueiden eurovierasottelut ja vieläpä ilmaiseksi. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, siirry Unibetille ja pääset nauttimaan suosikkijoukkueesi eurovierasotteluista.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Lehti: Barcelonan tähtäimessä 90 miljoonan euron kauppa!
VIDEO: Vain Brasiliassa, Slip-N-Slide jalkapalloa!
unibet