Tallinna saamassa oman KHL-joukkueen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Virolainen KHL-joukkue?

Virosta kuuluu kummia, sillä jääkiekkojoukkue Tallinnan Ilves on hakemassa KHL-paikkaa. Asiasta on uutisoitu jo venäläismedioissa, ja nyt myös seuran puolelta on tullut vahvistus asialle.

– Olemme tehneet asiasta esityksen toukokuussa. Olemme saaneet tukea maan jääkiekkoliitolta ja Tallinnan kaupungilta, joka omistaa myös Tondiraban jäähallin. Lisäksi Viron olympiakomitea on mukana hankkeessa, Ilveksen hallituksen jäsen Heino Enden paljasti Postimees-lehdelle aiemmin tällä viikolla.

Tallinnan Ilves on perustettu vasta tänä vuonna, joten KHL on ollut joukkueen suunnitelmissa jo perustamisesta lähtien. Joukkueen tavoitteena on pelata Venäjän huippuliigaa jo tulevalla kaudella, joten herää kysymys, aikooko seura haukata hieman liian ison palan heti kerralla?

Ilveksen takana on joukko liikemiehiä, jotka haluavat viedä Viron jääkiekkoilua eteenpäin. Voi kuitenkin olla, että myös raha on melko suurena houkuttimena KHL-hankkeelle. Mikäli joukkue pelaisi KHL:ssä, pitäisi sen pelaajien koostua muista kuin virolaisista pelaajista, jos seura haluaisi menestyä liigassa.

Suunnitelmat ovat joka tapauksessa mielenkiintoisia, joten jäämme odottamaan innolla lisätietoa asiasta.

Lue myös:

NHL-blogi: Rämöltä taas ihmepelastuksia

Saadaanko NHL-sääntökirjaan Lex Määttä?

 

Rekisteröidy - ei kierrätysvaatimuksia
50 EURON RISKITÖN VETO ENSITALLETTAJILLE!
Pelaa