Vitjaz - Automobilist Yekaterinburg 9.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Juhliiko Vitjaz kahden surkean kohtaamisessa täyttä pistepottia?

Vitjaz – Automobilist Yekaterinburg, merkki 1, kerroin 3,35 Unibet
Vitjaz – Automobilist Yekaterinburg ML, merkki 1, kerroin 2,45 Bet365

Unibetin kertoimet otteluun 3,35 | 4,00 | 1,92 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelussa yhteen iskevät Vitjaz sekä vieraaksi saapuva Automobilist Yekaterinburg. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi liigan kenties surkeinta joukkuetta, vaikka Automobilist Yekaterinburg on pelannut materiaalinsa nähden erinomaisen kauden. Autombolist Yekaterinburg on esittänyt tällä kaudella sellaisia peliesityksiä, että niihin todennäköisesti ei ennen kauden alkua kukaan uskonut. Paperilla Vitjaz ei käytännössä ole juurikaan vierasjoukkuetta heikompi osapuoli. Vitjaz koki kylläkin viime kesän aikana suuria muutoksia, vaikka edelleen esimerkiksi maalivahtiosasto on KHL:n surkeinta. Varsinkin kotijoukkueen puolustus muuttui viime kaudesta tähän kauteen verrattuna todella paljon. Vitjaz on hävinnyt kylläkin neljä edellistä otteluaan, mutta on syytä ottaa huomioon, että kolmessa edellisessä ottelussa kotijoukkue on pelannut itsensä jatkoille saakka. Vitjaz on ollut monelle joukkueelle vaikea vastustaja, vaikka läntisessä konferenssissa sijoitus onkin toiseksi viimeisenä. Vitjaz tunnetaan erittäin fyysisenä joukkueena, joten siinä mielessä vastustajana Vitjaz on varsin ilkeä.

Vitjaz on päässyt viime aikoina pelaamaan ainoastaan kotiotteluita, joten siinä mielessä Vitjazin ei ole tarvinnut lainkaan harrastaa matkustamista. Kaikki tälläiset pienet asiat sopivat varmasti Vitjazille enemmän kuin mukavasti. Vitjaz ei ole tiukkoja otteluita pystynyt kääntämään edukseen, mutta toisaalta helpolla muut joukkueet eivät ole voittoja Vitjazin kotiareenalta napanneet. Vitjazin fyysinen pelityyli on vaikea pala purtavaksi käytännössä lähes joukkueelle kuin joukkueelle. Aikaisemmilla kausilla Vitjaz on tunnettu lähinnä heittopussina, mutta on otettava huomioon, että tällä kaudella Vitjazilla on ollut mahdollisuus napata huomattavasti enemmän pisteitä kuin mitä sarjataulukko tällä hetkellä kotijoukkueen kohdalla osoittaa. Vitjazin kannalta hyvä asia muutenkin on se, että kotijoukkueella loukkaantumisia käytännössä ei ole. Kotijoukkueen vahvuudesta tänään sivussa ainoastaan on Anton Bukhanko, joten siinä mielessä matkustamisen vähäisyyden lisäksi kotijoukkueen sairaslistakin on lähes tyhjä.

Automobilist Yekaterinburg oli vielä muutamia viikkoja sitten jopa hienossa voittoputkessa, mutta viime aikoina vierasjoukkue on alkanut palaamaan takaisin maanpinnalle – viisi edellistä ottelua ovatkin enään tuottaneet varsinaisella peliajalla Automobilist Yekaterinburgille kaksi voittoa. Edelleen Automobilist Yekaterinburg on pelannut tuloksellisesti paremmin kuin Vitjaz, mutta kotonaan Vitjaz ei kaiken järjen mukaan voi olla näin selkeä altavastaaja. Automobilist Yekaterinburgin sairaslistahan tämän ottelun alla on kotijoukkueeseen verrattuna melko pitkää luettavaa, sillä sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta ovat André Deveaux, Vladislav Yegin sekä Stanislav Zhmakin. Automobilist Yekaterinburg on muutenkin ollut käytännössä täysin kahden parhaimman pisteiden tekijöidensä varassa, sillä heidän jälkeen pistepörssistä ei pahemmin vierasjoukkueenkaan pelaajia nouse esille. Tällä kerroinasettelulla Vitjazille tarjotut kertoimet ovat enemmän kuin tervetulleita vetokupongille mukaan, vaikka Vitjazia normaalisti ei vetokupongille saisi kirveelläkään.

Veikkaussivut | Tuomas